Nieuws


Albert Heijn schenkt Freek Vonk boeken en plaatjes

Geplaatst 4 okt. 2017 04:30 door Voedselbank Stichtse Vecht

Voor alle kinderen van Voedselbank Stichtse Vecht heeft Albert Heijn (Bisonspoor Maarssenbroek) boeken en plaatjes van Freek Vonk geschonken, zodat zij ook op school of met hun vriendjes en vriendinnetjes plaatjes kunnen ruilen. Een mooi gebaar van Albert Heijn!

Meer informatie over Albert Heijn

Bon voor nieuwe winterschoenen voor kinderen

Geplaatst 23 sep. 2017 03:59 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Diaconie van de Ark gemeente en Ontmoetingskerk hebben 48 kinderen (onder de twaalf jaar uit Maarssen) een bon gegeven voor nieuwe winterschoenen. Een geweldig warm gebaar voor als de koude intreedt dit jaar! Hartelijk bedankt.

Voedselbank zoekt chauffeurs op oproepbasis

Geplaatst 11 aug. 2017 03:06 door Voedselbank Stichtse Vecht

Door het toenemend aanbod van voedsel op verschillende tijden in de week is Voedselbank Stichtse Vecht op zoek naar chauffeurs, die op oproepbasis willen rijden om goederen op diverse locaties op te halen. De voedselbank beschikt over een bestelauto (Ford Transit). Je kunt aangeven hoe vaak je per maand beschikbaar bent (1 of meerdere keren) en uiteraard wordt rekening gehouden met vakanties. De voorraadlocatie van de voedselbank is op Bloemstede 3 in Maarssenbroek. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mail met je telefoonnummer naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Winkelactie Albert Heijn en Jumbo in Breukelen

Geplaatst 11 aug. 2017 03:02 door Voedselbank Stichtse Vecht

Op 24 juni jl. werd opnieuw een winkelactie gehouden in Breukelen bij de supermarkten van Jumbo en Albert Heijn. De voedselbank bedankt alle medewerkers van deze filialen en alle vrijwilligers die de actie tot een succes hebben gemaakt.

Meer informatie over Jumbo Breukelen en Albert Heijn Breukelen

Familie Klap/van Beek regelt ruimtevaartpakketten van AH actie

Geplaatst 17 jul. 2017 04:36 door Voedselbank Stichtse Vecht

Na een geslaagde actie in 2016 met de dinopakketten van AH is de familie Klap/van Beek uit Oud-Maarsseveen er ook dit jaar weer in geslaagd om 100 pakketten voor de kinderen van Voedselbank Stichtse Vecht te maken, maar nu van de ruimtevaartactie. In een pakket zit een album, een complete serie plaatjes en een cadeautje. Het gezin heeft ruim 25 Albert Heijn filialen in de regio Utrecht en omstreken gebeld en bereid gevonden na de actie de plaatjes, albums en merchandise te sponsoren. Via facebook zijn inmiddels de desbetreffende filialen en medewerkers door hen bedankt voor de sponsoring van de ruimtevaart spullen. Ook particulieren hebben hun dubbele plaatjes aan hen gedoneerd nadat ze zelf hun boeken compleet hadden gekregen met medewerking van deze familie. Weken zijn ze bezig geweest met scheuren, sorteren en inpakken om dit voor ons voor elkaar te krijgen. Wij willen via deze weg het gezin enorm bedanken voor deze superactie waar wij vele kinderen van Voedselbank Stichtse Vecht blij mee maken.


Nieuwsbrief juni 2017 staat online

Geplaatst 26 jun. 2017 03:20 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Nieuwsbrief van juni 2017 is gepubliceerd! Alle Nieuwsbrieven zijn te vinden in de rubriek Nieuwsbrief via de linker kolom op deze website.

Voedselbank zoekt uitgifte vrijwilligers en chauffeurs

Geplaatst 2 jun. 2017 02:07 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 2 jun. 2017 05:36 bijgewerkt ]

Elke vrijdag verzorgen onze vrijwilligers van 13.00-15.00 uur met veel enthousiasme de uitgifte van voedselpakketten aan onze deelnemers. Daarna zorgen zij met z'n allen dat de locatie in Bloemstede (Maarssenbroek) weer helemaal schoon is. Voor deze belangrijke taak zoekt Voedselbank Stichtse Vecht nog vrijwilligers. Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl als je interesse hiervoor hebt. Wij nemen dan contact met je op.

Ook hebben wij nog vrijwilligers nodig die als chauffeur goederen willen ophalen (vooral voor de vrijdag). Er zijn vaste dagen waarop gereden wordt (donderdag en vrijdag), maar op alle andere dagen kan er ook een beroep op de chauffeurs worden gedaan. De vrijwilliger kan aangeven waar zijn interesse naar uitgaat.

Moederdag bloemen als verrassing

Geplaatst 14 mei 2017 05:31 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 16 mei 2017 12:47 bijgewerkt ]

Vandaag, 14 mei 2017, worden de moeders in Maarssen die een voedselpakket halen bij Voedselbank Stichtse Vecht in het zonnetje gezet. Zij krijgen allemaal een bloemetje dat is gemaakt door vrijwilligster Mia van Belle. Zij heeft er veel tijd in gestoken, maar er ook veel plezier aan beleefd. Een geweldige actie van Mia!

De kosten voor deze verrassing zijn betaald door de Diaconie van de Arkgemeente in Maarssenbroek.

Meer informatie over: Arkgemeente

Lionsclub Loosdrecht verzamelt heel veel DE-punten

Geplaatst 24 apr. 2017 06:07 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Lionsclub Loosdrecht heeft weer geweldig veel DE-punten voor ons ingezameld. Dankzij deze actie mochten wij deze week maar liefst 820 pakken koffie in ontvangst nemen. Wij danken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Meer informatie over Lionsclub Loosdrecht

Voedselbank zoekt chauffeurs

Geplaatst 20 apr. 2017 11:50 door Voedselbank Stichtse Vecht

Wegens het vertrek van een tweetal chauffeurs zoekt Voedselbank Stichtse Vecht naar nieuwe chauffeurs. Heb je interesse hiervoor stuur dan een mail naar ons secretariaat (kijk bij Contact voor het mailadres). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op over de mogelijkheden.

Op de foto de voedselbank bus

1-10 of 91