Nieuws


Qumey Metaalindustrie doneert 20 waardebonnen voor City Skydive Utrecht

Geplaatst 29 aug. 2018 06:18 door Voedselbank Stichtse Vecht

Qumey Metaalindustrie (Maarssen) had 20 waardebonnen over voor een serie vluchten bij het City Skydive Utrecht en dacht dat onze deelnemers er misschien blij mee zouden zijn. En dat was natuurlijk zo! Geweldig dat ze hieraan gedacht hebben bij Qumey. Op de foto de overhandiging van de waardebonnen.

Meer informatie over Qumey

Ronde Tafel 161 Maarssen geeft Bol.com bon van € 40 aan alle gezinnen van de voedselbank

Geplaatst 19 jul. 2018 14:46 door Voedselbank Stichtse Vecht

Op vrijdag 13 juli 2018 heeft Ronde Tafel 161 Maarssen aan alle 100 aangesloten gezinnen van de voedselbank een Bol.com cadeaubon gedoneerd. Met deze bijdrage van € 4000, die gegenereerd is door diverse acties voor het goede doel het afgelopen jaar, willen zij deze gezinnen de mogelijkheid bieden om een leuk extraatje aan te schaffen, zeker nu de zomervakantie voor de deur staat. Op de locatie in Boomstede, Maarssenbroek, overhandigde de voorzitter van de Ronde Tafel 161 Maarssen, Martijn Vermeulen, de cadeaubonnen aan Marian de Winter (afdeling PR van de voedselbank). Namens alle gezinnen bedankte zij vrijwilligers en sponsoren hartelijk voor deze prachtige bijdrage!!

Meer informatie over Ronde Tafel 161 Maarssen

Voedselbank krijgt overschot aan macaroni en drankjes van Taste of USA

Geplaatst 17 jul. 2018 02:37 door Voedselbank Stichtse Vecht

Onlangs werd de voedselbank benaderd door een bedrijf in Maarssen dat Amerikaanse goederen importeert. Wij konden daar een overschot aan Cheese Macaroni en blikjes drank ophalen. Een mooi gebaar van Taste of USA!

Meer informatie over: Taste of USA

Opnieuw vrijwilligers gezocht (met spoed!)

Geplaatst 15 jul. 2018 08:28 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 15 jul. 2018 08:31 bijgewerkt ]

De voedselbank zoekt MET SPOED de volgende vrijwilligers:
  • chauffeurs (donderdag en vrijdagmorgen)
  • uitgifte vrijwilligers Maarssen (vrijdagmiddag van 12.15-15.30 uur)
  • uitgifte vrijwilligers Breukelen (vrijdagmiddag van 12.00-14.30 uur)
  • Screening vrijwilliger Maarssen
Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl en geef aan waar jouw belangstelling naar uitgaat. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zomeruitstapjes dankzij 02 Communicatie, Bison Bowling, Monkey Town, de Pannenkoekenbakker en de Kartfabrique

Geplaatst 7 jul. 2018 01:41 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 7 jul. 2018 08:21 bijgewerkt ]

O2 Communicatie heeft alle deelnemers van de voedselbank in Maarssen een prachtig cadeau gegeven! Een zomeruitstapje voor het hele gezin. Dankzij Bison Bowling, Monkey Town, de Pannenkoekenbakker en de Kartfabrique, die aan dit mooie initiatief hun medewerking hebben verleend, kan iedereen kiezen waar dit uitstapje naar toe gaat. Namens bijna 50 gezinnen ontzettend bedankt dat jullie dit voor hen mogelijk hebben gemaakt. Ze zullen ervan genieten!!

Meer informatie over:

Voedselbank zoekt met SPOED uitgifte vrijwilligers

Geplaatst 13 jun. 2018 11:51 door Voedselbank Stichtse Vecht

Op vrijdagmiddag (12.15-15.30 uur) wordt elke week de uitgifte verzorgd van alle voedselpakketten aan onze deelnemers. Door vakantie en door ziekte zijn een aantal vrijwilligers uitgevallen en daarom is het dringend noodzakelijk dat er nieuwe vrijwilligers ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl. Dan neemt Hanny Peters (coördinator vrijwilligers) zo spoedig mogelijk contact op.

Vrijwilligster organiseert moederdag bonbons

Geplaatst 1 jun. 2018 05:16 door Voedselbank Stichtse Vecht

Vrijwilligster Mia van Belle heeft voor moederdag allemaal heerlijke bonbons in cupcake bakjes verpakt en in de kratten van de deelnemers van Maarssen gedaan. Een geweldige verrassing voor alle moeders, die ook nog eens in een mooi versierd pakje zaten.

Gratis koffie/thee met gebak bij Ikea geregeld door Staal Schilderwerken

Geplaatst 1 jun. 2018 05:05 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 1 jun. 2018 05:06 bijgewerkt ]

Koos Staal van Staal Schilderwerken overhandigde afgelopen week de actiebonnen van Ikea voor gratis koffie of thee met gebak voor onze deelnemers. Bedankt voor deze geweldige actie!

Meer informatie over: Staal Schilderwerken

Zeeman (Plesmanlaan Maarssen-dorp) houdt inzamelingsactie

Geplaatst 22 mei 2018 08:07 door Voedselbank Stichtse Vecht

Zeeman aan de Plesmanlaan houdt een inzamelingsactie voor Voedselbank Stichtse Vecht. Zij hebben met name schoonmaakartikelen geselecteerd en vragen iedere klant of zij hiervan een product willen doneren. In 4 dagen waren er al 147 artikelen ingezameld!!

Meer informatie over Zeeman

Koos Staal en Ikea vervullen wensen

Geplaatst 22 mei 2018 07:55 door Voedselbank Stichtse Vecht

Koos Staal, een kleine zelfstandige uit Maarssen, heeft rond Kerst een actie voor de voedselbank gehouden. En ook nu heeft hij bij Ikea in de wensboom een wens gedaan om iets (via Ikea) voor Voedselbank Stichtse Vecht te doen. Dit heeft geresulteerd in 400 kaarten voor gratis koffie en gebak voor onze deelnemers. Op donderdag 31 mei komt hij de kaarten overhandigen op de voedselbank. 

                                                                   

                                                                     Op de foto de overhandiging bij IKEA

Meer informatie over IKEA

1-10 of 129