Nieuws


Ridderhofschool uit Vreeland verzamelt 18 goedgevulde kratten

Geplaatst 14 nov. 2018 05:55 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Ridderhofschool uit Vreeland heeft wederom een actie voor de voedselbank gehouden. Zij verzamelden 18 goedgevulde kratten. Een prachtige prestatie, waarvoor wij ze hartelijk danken.

Meer informatie over: De Ridderhofschool

Supermarktactie 15 december bij AH in Maarssen(dorp)

Geplaatst 10 nov. 2018 01:53 door Voedselbank Stichtse Vecht

De (inmiddels bij velen bekende) supermarktactie vindt dit jaar weer plaats op zaterdag 15 december a.s. bij Albert Heijn in Maarssenbroek en in Maarssen-dorp van 9.00-17.00 uur. Vele vrijwilligers zullen klaar staan om de producten aan te nemen die de klanten extra voor de voedselbank kopen. Jaarlijks zijn wij blij met de positieve reacties van het winkelend publiek in beide filialen.

Voedselbank dringend op zoek naar chauffeurs!

Geplaatst 20 okt. 2018 12:02 door Voedselbank Stichtse Vecht

Voedselbank Stichtse Vecht zoekt dringend nieuwe chauffeurs. Inmiddels worden er ook ritten uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor één of meerdere dagen (ochtend/middag) die hen uitkomt. Wij verzoeken je een mail te sturen naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl

Evementenorganisatie Bruisend plaatst collectebus voor voedselbank

Geplaatst 17 okt. 2018 06:21 door Voedselbank Stichtse Vecht

Evenementenorganisatie Bruisend heeft een collectebus voor de voedselbank geplaatst in haar kraam tijdens het Foodtruckfestival in Breukelen dat zij organiseerde. Geweldig dat zij weer aan ons gedacht hebben!

Meer informatie over: Evenmentenorganisatie Bruisend

Qumey Metaalindustrie doneert 20 waardebonnen voor City Skydive Utrecht

Geplaatst 29 aug. 2018 06:18 door Voedselbank Stichtse Vecht

Qumey Metaalindustrie (Maarssen) had 20 waardebonnen over voor een serie vluchten bij het City Skydive Utrecht en dacht dat onze deelnemers er misschien blij mee zouden zijn. En dat was natuurlijk zo! Geweldig dat ze hieraan gedacht hebben bij Qumey. Op de foto de overhandiging van de waardebonnen.

Meer informatie over Qumey

Ronde Tafel 161 Maarssen geeft Bol.com bon van € 40 aan alle gezinnen van de voedselbank

Geplaatst 19 jul. 2018 14:46 door Voedselbank Stichtse Vecht

Op vrijdag 13 juli 2018 heeft Ronde Tafel 161 Maarssen aan alle 100 aangesloten gezinnen van de voedselbank een Bol.com cadeaubon gedoneerd. Met deze bijdrage van € 4000, die gegenereerd is door diverse acties voor het goede doel het afgelopen jaar, willen zij deze gezinnen de mogelijkheid bieden om een leuk extraatje aan te schaffen, zeker nu de zomervakantie voor de deur staat. Op de locatie in Boomstede, Maarssenbroek, overhandigde de voorzitter van de Ronde Tafel 161 Maarssen, Martijn Vermeulen, de cadeaubonnen aan Marian de Winter (afdeling PR van de voedselbank). Namens alle gezinnen bedankte zij vrijwilligers en sponsoren hartelijk voor deze prachtige bijdrage!!

Meer informatie over Ronde Tafel 161 Maarssen

Voedselbank krijgt overschot aan macaroni en drankjes van Taste of USA

Geplaatst 17 jul. 2018 02:37 door Voedselbank Stichtse Vecht

Onlangs werd de voedselbank benaderd door een bedrijf in Maarssen dat Amerikaanse goederen importeert. Wij konden daar een overschot aan Cheese Macaroni en blikjes drank ophalen. Een mooi gebaar van Taste of USA!

Meer informatie over: Taste of USA

Opnieuw vrijwilligers gezocht (met spoed!)

Geplaatst 15 jul. 2018 08:28 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 15 jul. 2018 08:31 bijgewerkt ]

De voedselbank zoekt MET SPOED de volgende vrijwilligers:
  • chauffeurs (donderdag en vrijdagmorgen)
  • uitgifte vrijwilligers Maarssen (vrijdagmiddag van 12.15-15.30 uur)
  • uitgifte vrijwilligers Breukelen (vrijdagmiddag van 12.00-14.30 uur)
  • Screening vrijwilliger Maarssen
Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl en geef aan waar jouw belangstelling naar uitgaat. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zomeruitstapjes dankzij 02 Communicatie, Bison Bowling, Monkey Town, de Pannenkoekenbakker en de Kartfabrique

Geplaatst 7 jul. 2018 01:41 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 7 jul. 2018 08:21 bijgewerkt ]

O2 Communicatie heeft alle deelnemers van de voedselbank in Maarssen een prachtig cadeau gegeven! Een zomeruitstapje voor het hele gezin. Dankzij Bison Bowling, Monkey Town, de Pannenkoekenbakker en de Kartfabrique, die aan dit mooie initiatief hun medewerking hebben verleend, kan iedereen kiezen waar dit uitstapje naar toe gaat. Namens bijna 50 gezinnen ontzettend bedankt dat jullie dit voor hen mogelijk hebben gemaakt. Ze zullen ervan genieten!!

Meer informatie over:

Voedselbank zoekt met SPOED uitgifte vrijwilligers

Geplaatst 13 jun. 2018 11:51 door Voedselbank Stichtse Vecht

Op vrijdagmiddag (12.15-15.30 uur) wordt elke week de uitgifte verzorgd van alle voedselpakketten aan onze deelnemers. Door vakantie en door ziekte zijn een aantal vrijwilligers uitgevallen en daarom is het dringend noodzakelijk dat er nieuwe vrijwilligers ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl. Dan neemt Hanny Peters (coördinator vrijwilligers) zo spoedig mogelijk contact op.

1-10 of 133