Nieuws


Familie Klap/van Beek regelt ruimtevaartpakketten van AH actie

Geplaatst 17 jul. 2017 04:36 door Voedselbank Stichtse Vecht

Na een geslaagde actie in 2016 met de dinopakketten van AH is de familie Klap/van Beek uit Oud-Maarsseveen er ook dit jaar weer in geslaagd om 100 pakketten voor de kinderen van Voedselbank Stichtse Vecht te maken, maar nu van de ruimtevaartactie. In een pakket zit een album, een complete serie plaatjes en een cadeautje. Het gezin heeft ruim 25 Albert Heijn filialen in de regio Utrecht en omstreken gebeld en bereid gevonden na de actie de plaatjes, albums en merchandise te sponsoren. Via facebook zijn inmiddels de desbetreffende filialen en medewerkers door hen bedankt voor de sponsoring van de ruimtevaart spullen. Ook particulieren hebben hun dubbele plaatjes aan hen gedoneerd nadat ze zelf hun boeken compleet hadden gekregen met medewerking van deze familie. Weken zijn ze bezig geweest met scheuren, sorteren en inpakken om dit voor ons voor elkaar te krijgen. Wij willen via deze weg het gezin enorm bedanken voor deze superactie waar wij vele kinderen van Voedselbank Stichtse Vecht blij mee maken.


Nieuwsbrief juni 2017 staat online

Geplaatst 26 jun. 2017 03:20 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Nieuwsbrief van juni 2017 is gepubliceerd! Alle Nieuwsbrieven zijn te vinden in de rubriek Nieuwsbrief via de linker kolom op deze website.

Voedselbank zoekt uitgifte vrijwilligers en chauffeurs

Geplaatst 2 jun. 2017 02:07 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 2 jun. 2017 05:36 bijgewerkt ]

Elke vrijdag verzorgen onze vrijwilligers van 13.00-15.00 uur met veel enthousiasme de uitgifte van voedselpakketten aan onze deelnemers. Daarna zorgen zij met z'n allen dat de locatie in Bloemstede (Maarssenbroek) weer helemaal schoon is. Voor deze belangrijke taak zoekt Voedselbank Stichtse Vecht nog vrijwilligers. Stuur een mail naar secretariaat@voedselbankstichtsevecht.nl als je interesse hiervoor hebt. Wij nemen dan contact met je op.

Ook hebben wij nog vrijwilligers nodig die als chauffeur goederen willen ophalen (vooral voor de vrijdag). Er zijn vaste dagen waarop gereden wordt (donderdag en vrijdag), maar op alle andere dagen kan er ook een beroep op de chauffeurs worden gedaan. De vrijwilliger kan aangeven waar zijn interesse naar uitgaat.

Moederdag bloemen als verrassing

Geplaatst 14 mei 2017 05:31 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 16 mei 2017 12:47 bijgewerkt ]

Vandaag, 14 mei 2017, worden de moeders in Maarssen die een voedselpakket halen bij Voedselbank Stichtse Vecht in het zonnetje gezet. Zij krijgen allemaal een bloemetje dat is gemaakt door vrijwilligster Mia van Belle. Zij heeft er veel tijd in gestoken, maar er ook veel plezier aan beleefd. Een geweldige actie van Mia!

De kosten voor deze verrassing zijn betaald door de Diaconie van de Arkgemeente in Maarssenbroek.

Meer informatie over: Arkgemeente

Lionsclub Loosdrecht verzamelt heel veel DE-punten

Geplaatst 24 apr. 2017 06:07 door Voedselbank Stichtse Vecht

De Lionsclub Loosdrecht heeft weer geweldig veel DE-punten voor ons ingezameld. Dankzij deze actie mochten wij deze week maar liefst 820 pakken koffie in ontvangst nemen. Wij danken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Meer informatie over Lionsclub Loosdrecht

Voedselbank zoekt chauffeurs

Geplaatst 20 apr. 2017 11:50 door Voedselbank Stichtse Vecht

Wegens het vertrek van een tweetal chauffeurs zoekt Voedselbank Stichtse Vecht naar nieuwe chauffeurs. Heb je interesse hiervoor stuur dan een mail naar ons secretariaat (kijk bij Contact voor het mailadres). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op over de mogelijkheden.

Op de foto de voedselbank bus

Jaarverslag en Financieel verslag 2016 online geplaatst

Geplaatst 11 apr. 2017 08:00 door Voedselbank Stichtse Vecht

Voedselbank Stichtse Vecht werkt zo transparant mogelijk en heeft het Jaarverslag en het Financieel Verslag over het jaar 2016 geplaatst op deze website. Interesse? Kijk in de linkerkolom bij Over ons/Jaarverslagen.

Trimclub Maarsseveense Plassen bestaat 50 jaar en steunt voedselbank

Geplaatst 29 mrt. 2017 06:09 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 29 mrt. 2017 06:10 bijgewerkt ]

De trimclub Maarsseveense Plassen bestaat 50 jaar en als sportieve jubileumgroet schenken zij in samenwerking met Zwembad Safari 25 zwemabonnementen aan deelnemers van de voedselbank. Fantastisch! Wij weten zeker dat wij hier veel mensen erg blij mee maken!

Meer informatie over: Zwembad Safari
Meer informatie over: Trimclub Maarsseveenseplassen

Jongeren Hervormde gemeente Nieuwer ter Aa brengen tassen vol goederen

Geplaatst 29 mrt. 2017 06:02 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 29 mrt. 2017 06:04 bijgewerkt ]

18 jongeren van de Hervormde gemeente uit Nieuwer ter Aa kwamen naar de voedselbank met tassen vol goederen die zij in het dorp hadden ingezameld. Na een rondleiding en een presentatie over het werk van de voedselbank hebben zij alle producten gesorteerd en ook alvast de eieren ingepakt die klaar stonden voor de uitgifte. Allemaal héél erg bedankt! 

Meer informatie over: Hervormde gemeente Nieuwer ter Aa

Nieuwsbrief maart 2017 is verschenen

Geplaatst 29 mrt. 2017 05:58 door Voedselbank Stichtse Vecht

Vanaf vandaag kan de Nieuwsbrief van maart 2017 gedownload worden op deze website. Ga in het linker menu naar Nieuwsbrief en klik op downloaden. Vanaf 2017 verschijnt de Nieuwsbrief 1x per kwartaal. Dus in de maanden maart, juni, september en december.

1-10 of 87