Nieuws


Katholieke basisscholen houden succesvolle actie

Geplaatst 5 apr. 2018 01:40 door Voedselbank Stichtse Vecht

Katholieke basisscholen in Maarssen en Maarssenbroek hebben de afgelopen weken een inzamelingsactie gehouden voor de voedselbank en op Witte Donderdag ruim 50 zéér volle kratten met producten afgeleverd. De vrijwilligers waren er maar druk mee om alles in de voorraad te plaatsen. Hartelijk dank allemaal!

Héél véél koffie door DE-waardepunten!

Geplaatst 26 mrt. 2018 11:17 door Voedselbank Stichtse Vecht

Bij een inzamelingsactie van de Lions Club Loosdrecht hebben héél véél mensen hun DE-waardepunten ingeleverd. Deze punten werden door Douwe Egberts met 15% verhoogd en dat leverde maar liefst 1257 pakken koffie op. Geweldig! Hier kunnen wij weer heel lang mee vooruit. Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.

Meer informatie over Lions Club Loosdrecht
Meer informatie over Douwe Egberts

Serviceclub Ronde Tafel kiest voedselbank als goed doel

Geplaatst 13 mrt. 2018 11:37 door Voedselbank Stichtse Vecht

Serviceclub Ronde Tafel Maarssen heeft Voedselbank Stichtse Vecht gekozen als goed doel voor dit jaar. Afgelopen zaterdag hebben zij een feest georganiseerd in de Fabrique. Bij aanvang hebben wij ons daar gepresenteerd. In de collectebus zat na afloop € 100. Waarvoor dank! 
Dit jaar worden er nog meer activiteiten georganiseerd en wij mogen aan het eind van het jaar een cheque in ontvangst nemen. Wij wensen de Serviceclub Ronde Tafel veel succes en plezier met de activiteiten.                                                                                                                                            
Meer informatie over Ronde Tafel Maarssen

Houdbare producten verzameld in het kader van maatschappelijke stage

Geplaatst 8 mrt. 2018 03:15 door Voedselbank Stichtse Vecht

Afgelopen tijd hebben Fleur en Dimitri met enkele andere leerlingen van het Niftarlake College in Maarssenbroek houdbare producten verzameld in het kader van hun maatschappelijke stage. Zij brachten de artikelen in kratten en tassen naar de voedselbank in Bloemstede. Bedankt!!Een nieuwe bus voor de voedselbank!

Geplaatst 22 feb. 2018 05:35 door Voedselbank Stichtse Vecht

Gesteund door het Kansfonds, Armoedefonds en het Oranjefonds en dankzij diverse giften van o.a. de Ontmoetingskerk, de Ark Gemeente en Voedselbanken Nederland hebben wij een nieuwe bus aan kunnen schaffen. Een prachtige bus met voldoende capaciteit om de uitgiftepunten in Breukelen en Loenen a/d Vecht wekelijks te kunnen bevoorraden en waarin onze vrijwilligers bij het laden en lossen rechtop kunnen staan. Hiermee zijn de belangrijkste wensen vervuld en kan het zware werk veel makkelijker worden uitgevoerd. Wij zijn er natuurlijk ontzettend blij mee en bedanken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt van harte voor de bijdrage.

Meer informatie over: Kansfonds


Meer informatie over: Oranjefonds


Meer informatie over: Armoedefonds

Voedselbank zoekt secretaris (m/v)

Geplaatst 22 feb. 2018 05:30 door Voedselbank Stichtse Vecht

Voedselbank Stichtse Vecht is op zoek naar een secretaris (m/v). Klik hier voor een functiebeschrijving en overige informatie. 


Basisschool de Tweesprong verzamelt 27 kratten vol houdbare producten

Geplaatst 22 feb. 2018 05:25 door Voedselbank Stichtse Vecht

Leerlingen, docenten en ouders van Basisschool De Tweesprong in Maarssen hebben heel erg hun best gedaan voor de Valentijnsactie. Zij verzamelden 27 volle kratten met houdbare spullen, waarvoor onze grote dank!

Meer informatie over Basisschool de Tweesprong

Zorgcentrum Merenhoef geeft producten aan de voedselbank

Geplaatst 22 feb. 2018 05:18 door Voedselbank Stichtse Vecht   [ 22 feb. 2018 05:20 bijgewerkt ]

Wij bedanken Zorgcentrum Merenhoef uit Maarssen van harte voor het verzamelen van een groot aantal producten die wij afgelopen tijd mochten ophalen.

Meer informatie over Zorgcentrum Merenhoef Maarssen

Diversey Utrecht doneert restant kerstpakketten

Geplaatst 22 feb. 2018 05:13 door Voedselbank Stichtse Vecht

Afgelopen week kregen wij de vraag of wij bij Diversey in Utrecht een restant kerstpakketten op wilden halen. Er zaten weer mooi producten bij die wij goed kunnen gebruiken. Bedankt!

Meer informatie over Diversey Utrecht

Rabobank Gooi- en Vechtstreek doneert geld in plaats van kerstgeschenken

Geplaatst 22 feb. 2018 05:05 door Voedselbank Stichtse Vecht

Rabobank Gooi- en Vechtstreek heeft in plaats van kerstgeschenken aan de relaties geld beschikbaar gesteld voor de voedselbanken in de regio. De klanten hebben een brief ontvangen waarin deze mooie gedachte kenbaar werd gemaakt. Resultaat was een cheque van € 1.500 voor onze voedselbank. Op de foto Gert Jaap Lustig, account manager Rabo private banking.

1-10 of 118