Home

https://www.vochtbestrijdingsnel.be
Opstijgend Vocht

Een vochtig huis is niet prettig om in te wonen. Wanneer u denkt dat vocht in huis normaal is vanwege de neerslag of natte aarde heeft u het mis. Het is niet nodig om in een vochtige woning te verblijven, gelukkig zijn er bij zowel oude als nieuwe huizen diverse mogelijkheden om vocht blijvend te bestrijden. Voor het oplossen van vocht in huis kunt u terecht bij Vochtbestrijding Snel, de specialist bij u in de buurt. Op deze pagina kunt u meer lezen over de oorzaken van vocht in huis , de behandelmethodes en hoe u meer te weten kunt komen over de kosten.

Heeft u vocht in huis ? Neem direct contact op met Vochtbestrijding Snel voor alle mogelijkheden.

HOE ONTSTAAT VOCHT IN HUIS ?
https://www.vochtbestrijdingsnel.be

ontstaan vocht in huis 
In deze regio zijn er meerdere oorzaken voor vocht in huis. Hieronder noemen we de meest voorkomende oorzaken:

Door neerslag zoals regen, hagel en sneeuw kan vocht binnendringen in de woning. Dit noemen we “doorslaand vocht”, dit kan zowel bij oudere als jongere woningen voorkomen.
Wanneer de woning op vochtige grond is gebouwd kan dit via de kelder door het gehele huis in de muren trekken. Met kelderdichting is dit te voorkomen.
Bij oudere panden kunnen de wanden poreus worden en vocht opnemen. Dit kan zich verder verspreiden wat naast vochtplekken ook tot schimmelvorming kan leiden.
Wanneer er schade aan de gevel, het dak of in de kelder ontstaat, kan dit tot lekkages leiden die zich snel verspreiden in de woning.

Hoe kan vocht in huis opgelost worden?

Vocht in huis  oplossen
Er zijn verschillende manieren om vocht in huis tegen te gaan. Aan de hand van een gedegen vooronderzoek wordt de juiste aanpak bepaald. Denk hierbij aan deze werkzaamheden:

Bij doorslaand vocht kan de gevel geïmpregneerd worden. Daarnaast kan er van buiten of binnen een isolatielaag worden aangebracht.

Bij vocht in de kelder is het mogelijk dat er onvoldoende ventilatie mogelijk is. Dit leidt tot een vochtige kelder die muf ruikt. Door ventilatie in de kelder aan te brengen, of een klimaatcontrole systeem te installeren, kan de kelder optimaal gebruikt worden.
Schimmelvorming moet vakkundig worden gereinigd en verwijderd. Alleen overschilderen is niet voldoende, dan zal de schimmel in huis zich steeds verder verspreiden. Houd er rekening mee dat de sporen van de schimmels zich kunnen verspreiden in de lucht, zeker wanneer deze op onnauwkeurige wijze verwijderd worden.
Opstijgend vocht vanuit de bodem kan worden voorkomen middels vloerisolatie, vanuit de kelder of de woonkamer. Door de juiste materialen aan te brengen kan vocht niet langer vanuit de bodem omhoog komen.
Laat al uw vochtproblemen in huis oplossen door Vochtbestrijding Snel. Met een ruime ervaring in de regio weten we exact welke methode optimaal resultaat biedt in uw situatie. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor advies op maat, en een prijsopgave. Blijf niet zitten met vocht in huis. Vocht kan het woongenot sterk verminderen, de kwaliteit van uw woning zal degraderen wat ook de waarde van het pand negatief kan beïnvloeden.

Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op met Vochtbestrijding Snel.

Muren Injecteren


Luchtvochtigheid


Opstijgend Vocht | Kelder Waterdicht Maken


Vochtproblemen


Ontvochtiger Kelder


Vochtbestrijding Snel


Vochtbestrijding Snel PDF


Schimmel Verwijderen | Salpeter


Vochtbestrijding Snel


Subpages (1): Find Us