Marijn Goud


Marijn en Noortje Goud wonen en werken met hun kinderen Judah en Salomé in Angola. Sinds 1989 biedt Mission Aviation Fellowship  essentiele ondersteuning aan ziekenhuizen, NGO's, zendingsorganisatie en kerken in Angola.

Lees op hun Facebook Pagina "Marijn en Noortje" wat ze doen en hoe het met hen gaat. Hun pagina op de site van MAF Nederland vindt u hier.

Voor een gift van minimaal 50 euro aan hun steunfonds, kunt u een MAF Pilot Special komen vliegen bij Vliegen om te Helpen. In de levensechte vliegsimulator van Vliegen om te Helpen, gaat u onder deskundige leiding één of meer vluchten navliegen, die Marijn in de praktijk gevlogen heeft.

Wilt u Marijn en Noortje een keer (of een keer extra) steunen en lijkt het u leuk om dan vanuit het virtuele luchtruim het land te verkennen waar zij hun werk doen, stuur dan een email naar vliegenomtehelpen@gmail.com.


Kent u iemand die dit waarschijnlijk ook leuk vindt, geef deze informatie dan even aan hem of haar door.    Binnengekomen tot en met:
    € 0,-  Gebruikte vliegtuigen: Cessna Caravan C208  (links) en de Cessna C182 (rechts)


Op de kaart hierondert staan de vliegveldjes rondom de stad Lubango, die MAF, in samenwerking met een aantal ziekenhuizen, bereikt met het flying doctor programma. De nummers langs de lijnen geeft de vliegtijd in uren weer.
Comments