De MAF Pilot Specials

Met de MAF Pilot Specials krijgt u in de vliegsimulator een zo goed mogelijk beeld van het echte werk van de piloot van MAF (Mission Aviation Fellowship). Kent u iemand die MAF piloot is, kijk dan even in het rijtje hieronder. Misschien is een MAF Pilot Special van hem of haar. U leert meer over zijn of haar werk en steunt het gezin van de piloot.

Hebt u geen idee wat MAF doet ? Kijk voor meer informatie op de pagina om te Helpen of kijk op de website van MAF Nederland.Wat is er nu 'special' aan de MAF Pilot Special, in vergelijking met 'gewoon' komen Vliegen om te Helpen ?
  • Bij de MAF Pilot Special, is uw gift voor het steunfonds van de betreffende piloot (in plaats van voor het algemeen werk van MAF).
  • We gaan een missie vliegen, die in het echt ook door de betreffende piloot gevlogen is. We weten ook met welk doel deze vlucht werd uitgevoerd. 
  • We gaan vliegen in het toestel waarmee deze vlucht is uitgevoerd. Ook de weersomstandigheden bootsen we daarbij zo goed goed mogelijk na.
  • Voor piloten die nog niet uitgezonden zijn, gebruiken we vluchten die door andere piloten in dat gebied gevlogen zijn.
U kunt in Afrika gaan vliegen en beleven wat Rembrand Rodenburg als piloot doet. Klik hier om naar deze Special pagina te gaan.

MAF Pilot Special Kees Janse - Papua Indonesië

U kunt gaan vliegen in Papua (Indonesië) en een vlucht nadoen van Kees JanseKlik hier om naar deze Special pagina te gaan.

Of u kiest voor het werk dat Henk Versteeg over een paar jaar gaat doen bij MAF Suriname. Klik hier om naar deze Special pagina te gaan.
MAF Pilot Special Paul Markus - nog niet bekend waar...

Paul & Nelleke Markus zijn nog even bezig alvorens zij daadwerkelijk zullen worden uitgezonden, maar om hún steunfonds aan te vullen, kunt ú bij Vliegen om te Helpen alvast een verkennings simulatievlucht gaan maken in één van de landen waar MAF hen over een aantal jaren naartoe uitzendt. 
Klik hier om naar deze Special pagina te gaan.