De MAF Pilot Specials

Met de MAF Pilot Specials gaat Vliegen om te Helpen een nauwere band creëren tussen de vliegervaringen die u bij Vliegen om te Helpen kunt hebben en het werk van de echte piloten van MAF. Geen idee wat MAF doet ? Kijk voor meer informatie op de pagina om te Helpen of kijk op de website van MAF Nederland.Wat is er nu 'special' aan de MAF Pilot Special, in vergelijking met 'gewoon' komen Vliegen om te Helpen ?
  • Uw gift is minimaal € 75,- (in plaats van € 50,-).
  • Bij de MAF Pilot Special, is uw gift voor het steunfonds van de betreffende piloot in plaats van voor het algemeen werk van MAF.
  • We gaan een missie vliegen, die in het echt ook door de betreffende piloot gevlogen is of die in de toekomst gevlogen gaat worden. Ook de weersomstandigheden bootsen we daarbij zo goed goed mogelijk na.
  • We gaan vliegen in het toestel waarmee deze vlucht is uitgevoerd en op het tijdstip van de dag waarop de vlucht heeft plaatsgevonden.
  • We weten, met welk doel deze vlucht werd uitgevoerd of gaat worden uitgevoerd.

Om eerst voorzichtig te kijken hoe het gaat, beginnen we met drie MAF Pilot Specials:
Pilot Special Rembrand Rodenburg - Uganda

U kunt in Afrika gaan vliegen en beleven wat Rembrand Rodenburg als piloot doet. Klik hier om naar deze Special pagina te gaan. 

Pilot Special Kees Janse - Papua Indonesië

U kunt gaan vliegen in Papua (Indonesië) en een vlucht nadoen van Kees Janse.
Pilot Special Henk Versteeg - Suriname

Of u kiest voor het werk dat Henk Versteeg over twee jaar gaat doen bij MAF Suriname. Klik hier om naar deze Special pagina te gaan.