Hartelijk welkom

bij Vliegen om te Helpen !                  Contact opnemen kan per email via:                                                                                          vliegenomtehelpen@gmail.com     

LET OP: Vanaf april 2019 tot en met oktober 2019, kunnen er geen afspraken gemaakt worden. De cockpit is dan in onderhoud.

Een berg techniek, elektronica, software, computers, las- en timmerwerk, tril-elementen, een uitzicht over vijf monitoren, gezelligheid en koffie met wat lekkers...
Vliegen om te Helpen biedt de gelegenheid om te genieten van een vlucht van anderhalf uur in een behoorlijk realistische simulator van een bushplane.  U 'vliegt' zelf, in een cockpit met een volledige dubbele besturing.
Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig te laten opstijgen vanaf een strip in het oerwoud. Doe een poging om te landen op een bergstrip met links en rechts hooguit vijf meter ruimte. Ervaar de kick van het vliegen tussen de wolken. Of houd het toestel onder controle in stormachtig weer met veel turbulentie.


Je kunt ook de folder van 
Vliegen om te Helpen 
downloaden 
(2 PDF 
bestanden) 
Voorzijde en 


Bekijk hieronder ook de reportage                   Laat weten wat je vond van Vliegen om te Helpen:
van Feel Good Radio                                         Deel je ervaring met Vliegen om te Helpen

https://www.facebook.com/pijnackernootdorptv/videos/1206427302724398/
 

De bedrijven die Vliegen om te Helpen steunen door gratis reclame op hun sites of door technische hulp

https://www.kerometaalbewerking.nl/

http://www.fsvisions.nl/

https://www.dagjeweg.nl/