Hey iedereen! Ik heb deze Site gepubliceerd als sjabloon en dus iedereen kan hem overnemen
en aanpassen naar wat ze willen. Het lijkt me hierom verstandig om wat extra informatie te verschaffen zodat het aanpassen van de Site wat vlotter kan verlopen. 

Sommige informatie zal voor sommigen als 'overbodig' worden beschouwd maar voor de geïnteresseerde hoop ik niet.

Hieronder kan je ook alle bestanden (Photoshop; HTML;...) downloaden die ik gebruikt/gemaakt heb in/voor mijn Site. Veel plezier ermee!

Dimitri Van de Velde                    


 
De achtergrond van mijn site heb ik zelf ontworpen in Photoshop. Je kan de PSD hier downloaden een aanpassen zoals jij jouw lay-out wil :) 
  • In de PSD heb ik gebruik gemaakt van een pattern dat niet standaard in Photoshop zit, je kan het hier downloaden.
De PSD van het Gif-je, de slideshow die je op de startpagina ziet kan je hier downloaden, en ze aanpassen met jouw foto's, overgangen,...

Enkele andere graphics die ik gemaakt hebt, zoals de tabbladen hierboven, het icoontje van mijn website die je ziet in je browser,... kan je hier downloaden.


  • Na verloop van tijd zal ik deze pagina nog meer uitwerken, moest u in de tussentijd vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Voor de YouTube pagina heb ik de code generator van Videolightbox gebruikt. Als je benieuwd bent hoe de source eruit ziet... kijk hier dan maar ;)

De lijnen die dit tekstvak in verschillende secties onderverdeelt kan je 'invoegen'. Standaard nemen zij wel de hele kolombreedte in. Gelukkig kan je dit aanpassen in de HTML zoals ik gedaan heb. Je gaat als volgt te werk.
  • Je zoekt in de HTML volgende code terug: <hr>
  • Die code wijzig je door de volgende code: 
  • <hr size="1" width="70%">
Bij size="1" stel je de lijndikte in.
Bij width="70%" stel je in hoe lang je lijn moet zijn... respectievelijk is dit 100%  • Na verloop van tijd zal ik deze pagina nog meer uitwerken, moest u in de tussentijd vragen hebben voor mij, aarzel dan niet om mij te contacteren.