Wellness vakantie in Nederlandhttps://www.deboshoek.nl/wellness-vakantie-in-nederland

Heeft u zin in een heerlijke wellness vakantie op de Veluwe? Bij De Boshoek bent u aan het juiste adres. U kunt diverse accommodaties huren: van chalets tot zelfs een 18-persoons wellness bungalow. En met een eigen sauna, jacuzzi of zelfs privé zwembad bent u verzekerd van een fantastische, rustgevende vakantie!

Als u even helemaal tot rust wilt komen is een vakantieverblijf met wellness een perfecte manier daarvoor. De Boshoek biedt diverse soorten accommodaties aan met wellness. Voor een gezin tot 4 personen kunt u de Veluwelodge chalet huren met een eigen sauna erbij. Deze chalet is van alle gemakken voorzien. Toe aan wat meer luxe? De 6-persoons Veluwelodge Wellness Plus heeft naast een eigen sauna ook een eigen jacuzzi.

Wilt u genieten van wellness met een grotere groep mensen? Voor groepen tot 18 personen biedt De Boshoek een prachtige wellness bungalow aan. Deze bungalow beschikt over een eigen zwembad, jacuzzi en een infrarood sauna. Naast al deze luxe heeft de woning meerdere badkamers en slaapkamers zodat u comfortabel met een grote groep mensen kunt verblijven. Ook is er voor de kinderen een speeltoestel bij de bungalow. Boek deze bungalow op tijd zodat u verzekerd bent van een geweldige vakantie!

Vanuit het park bevindt u zich gelijk in de prachtige natuur van de Veluwe. Wilt u de Veluwe ontdekken op de fiets? Op De Boshoek kunt u fietsen huren. Met een binnen- en buitenzwembad kunt u elke dag terecht voor waterpret. Ook kunt u met z’n allen een potje bowlen en aansluitend lekker eten in een van onze restaurants.

Bekijk snel de mogelijkheden om bij De Boshoek uw wellness vakantie te vieren via deboshoek.nl.

Comments