Vakantiepark ’t Rheezerwold


Vakantiepark ‘t Rheezerwold is een 5 sterren ANWB top camping gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Het vakantiepark ligt op 10 minuten afstand van het stadje Hardenberg. Het park is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.

Je hebt de keuze uit meerdere accommodaties zoals een trekkershut, stacaravan, chalet of outdoorlodge. In elke accommodatie is er gratis wifi en is er de mogelijkheid te parkeren bij de accommodatie. Je kunt er ook voor kiezen te kamperen op de comfort kampeerplaatsen. Verblijf voor meer ruimte op de comfort XL, en voor extra luxe en ruimte verblijf je op de Luxe Comfort XL met privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, wateraansluiting, televisie aansluiting, afvoer en wifi. 

‘t Rheezerwold is een gezellige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. De uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden zorgen voor veel speelplezier voor kinderen. Ook is er een animatieteam aanwezig in de schoolvakanties. Neem een verfrissende duik in het binnen - en vernieuwd buitenzwembad met glijbaan. Ontspan in de Finse sauna voor 4 of 6 personen met een temperatuur van ongeveer 80 graden Celsius. Of sport je fit op de verschillende sportvelden zoals tennisbaan, basketbalveld en volleybalveld. Voor lunch, diner of een drankje kun je terecht bij de vele horecagelegenheden. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor uitstapjes en bezienswaardigheden, zoals Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn. Verken wandelend of fietsend de omgeving. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid op rheezerwold.nl en beleef een onvergetelijke familievakantie op Vakantiepark ‘t Rheezerwold.
Comments