Vakantiepark Otterlohttps://www.deijsvogel.nl/vakantiepark-otterlo

Wilt u deze vakantie doorbrengen op de Veluwe en wilt u onbezorgd genieten van een verblijf op een mooi vakantiepark bij Otterlo? Recreatielandgoed De IJsvogel is een vakantiepark dichtbij Otterlo in Gelderland. Ons park ligt in Voorthuizen, op zo’n 20 minuten rijden van Otterlo, midden in de natuur. Het park is de ideale uitvalsbasis als u de rust, de ruimte en de vrije natuur van de Veluwe wilt ontdekken. De Veluwe ligt hier namelijk letterlijk aan uw voeten. Voorthuizen wordt niet voor niets ‘de entree van de Veluwe’ genoemd.

Wilt u een weekendje weg, met uw partner of vrienden, of een lange vakantie vieren met het gezin? Op Recreatielandgoed De IJsvogel kunt u diverse mooie vakantiehuizen huren voor 4, 6 of 8 personen. U hebt keuze uit gezellige lodges, luxe recreatievilla’s en comfortabele chalets. Onze karakteristieke Herberg biedt zelfs plek aan 20 personen en is daarmee zeer geschikt als groepsaccommodatie voor een reünie of familieweekend. Dankzij de ligging van het vakantiepark nabij Otterlo is het park een ideale uitvalsbasis voor tal van uitstapjes in de omgeving.

Bent u op zoek naar vakantiehuis in de buurt van Otterlo? En wilt u genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft? Dan is Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen een perfecte plek om uw midweek, weekend of vakantie door te brengen. Als u bij ons in een vakantiewoning verblijft, kunt u en uw gezelschap uiteraard gebruikmaken van alle parkfaciliteiten waaronder de zwembaden, speeltuinen en de activiteiten van het animatieteam gedurende het vakantieseizoen.

Onze vakantiehuizen bij Otterlo zijn ideaal gelegen voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vakantiepark De IJsvogel ligt namelijk aan de rand van de Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wandelen, fietsen, mountainbiken en survivallen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een vakantie op De IJsvogel wilt u absoluut niet missen.
Ontdek het via deijsvogel.nl


Comments