Vakantiepark HambachtalVakantiepark Hambachtal is een vakantiepark van Succes Holidayparcs en heeft een schitterende ligging. Het is door bossen omgeven en ligt aan de oevers van een klein stuwmeertje. 

Er zijn diverse type accommodaties te vinden, voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Je kunt er verblijven in appartementen en bungalows. De appartementen zijn geschikt voor 2, 3 en 4 personen en in de bungalows kun je met 4 of 6 personen verblijven. In alle verblijven heb je de beschikking over faciliteiten om zelf te kunnen koken, maar je kunt ook lekker uit eten gaan of een all-inclusive vakantie op het park boeken. 

Het park biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je een duik nemen in het subtropische zwembad of genieten van een heerlijke sauna. Ook kun je met de kinderen een potje bowlen en midgetgolfen. Daarnaast is er een recreatieteam aanwezig die leuke activiteiten organiseert zoals bingo en themafeesten. 

Heb je zin om er op uit te trekken in de omgeving? Ook dan ben je bij Vakantiepark Hambachtal aan het juiste adres. Rondom het park vind je verschillende leuke uitstapjes en prachtige natuurgebieden.

Geniet van een heerlijke vakantie op Vakantiepark Hambachtal en kijk voor prijs, beschikbaarheid en aanbiedingen op succesholidayparcs.nl 
Comments