Recreatielandgoed de IJsvogel
Voor een actieve, ontspannen en vooral gezellige vakantie kom je naar Recreatielandgoed De IJsvogel. Hier vind je rust, ruimte en vrije natuur. Het park is gelegen op de Veluwe in Gelderland. 

Je kunt er verblijven in luxe recreatievilla’s en ruime vakantiehuizen, maar ook in gezellige chalets en knusse lodges. Wil je met je hele familie of met je vriendengroep op vakantie, dan is de groepsaccommodatie een geschikte keus. Hier kunnen 20 personen terecht. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4, 6 en 8 personen. De huisjes zijn onder andere voorzien van een eigen terras en volop privacy voor een ontspannen en rustige vakantie. 

Een vakantie op de IJsvogel is voor alle leeftijden. Zo kunnen kinderen spelen in de buiten- en binnenspeeltuin. Tijdens de vakanties is er een enthousiast animatieteam die allerlei leuke activiteiten organiseert voor de kinderen, zoals knutselen, zingen en dansen. Ook kun je terecht in het overdekt zwembad en met mooi weer in het buitenzwembad. Zoek je iets wat je met het hele gezin kunt doen? Kom dan een potje bowlen op de bowlingbaan. Voor de sportievelingen onder ons kun je tennissen en golfen. Ook heeft het vakantiepark een visvijver, waar je je hengel uit kunt hangen. 

Door de ligging van het park, heeft de omgeving veel te bieden. Actief de omgeving verkennen? Dat kan per fiets of te voet. De bossen en eindeloze fiets- en wandelpaden lenen zich uitstekend om iets actiefs te ondernemen. Een dagje uit? In de omgeving kun je dierentuinen en pretparken bezoeken en bezienswaardigheden bezichtigen.

Ga voor prijzen, beschikbaarheid en aanbiedingen naar deijsvogel.nl en geniet van een gezellige vakantie op de Veluwe.

Comments