Familiehuis NunspeetHet is allemaal net iets meer bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Dit nieuwe vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. De ligging leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in een van onze vakantiehuizen.

Vanaf het park loop je via het wandelbos zo naar het Veluwemeer, waar je kunt varen, waterfietsen, zwemmen of andere watersporten kunt beoefenen of lekker genieten van de ondergaande zon op een bankje bij het water. 

Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Jong en oud(er) zullen zich bij ons prima vermaken. Zwemmen, met een motor- of roeibootje, kano of surfplank het water op. Daarnaast liggen bos, heide en zandverstuivingen op korte afstand van het park. Te voet, per fiets, per auto: je kan alle kanten op. Voor de fietsers hebben we diverse routes door het buitengebied die direct vanaf het park beginnen. 

De vakantiehuizen bij Familiehuis Nunspeet zijn zeer divers en geschikt voor verschillende samenstellingen. Zo zijn er 4-, 6-, en 8-persoons chalets, 6- of 8-persoons vakantievilla’s en zelfs een groepsaccommodatie geschikt voor 20 personen. De chalets zijn knus ingericht en beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een ruim terras. De vakantievilla is geschikt voor 6 personen en heeft een ruim terras met overkapping. De luxe Notariswoningen voor 6 of 8 personen zijn erg ruim en stralen een authentiek gevoel uit, zonder af te doen aan het comfort.

In diverse schoolvakanties zorgt een animatieteam voor de nodige activiteiten voor de kinderen, maar ook de jongeren worden niet vergeten. En voor het hele gezin is er tijdens de avonden van alles te beleven, van volleybaltoernooi tot fietspuzzeltocht, van spelavond tot wildspeurtocht.

Beleef het thuisgevoel op vakantie en kijk voor prijzen, beschikbaarheid en aanbiedingen op familiehuisnunspeet.nl

Comments