Familiecamping Overijsselhttps://www.rheezerwold.nl/familiecamping-overijssel

Voor een onvergetelijke vakantie met de kinderen verblijft u op Vakantiepark ’t Rheezerwold, een gezellige familiecamping in Overijssel met talrijke voorzieningen voor jong en oud. Dankzij onze vele faciliteiten, binnen- en buitenzwembaden, interactieve speeltoestellen, animatie en horeca zijn wij al sinds 2013 een 5-sterren ANWB Top Camping. Ook in de omgeving van ons park in het prachtige Overijsselse Vechtdal is volop plezier te beleven.

Op onze kindercamping in Overijssel kunt u kamperen met uw eigen tent, camper of caravan op ruim opgezette kampeerplaatsen. U heeft keuze uit comfortplaatsen, XL-plaatsen en Luxe XL-plaatsen met privé-sanitair. Wenst u nog meer luxe? Verblijf dan in een van onze accommodaties, zoals een trekkershut, chalet of bungalow. U kunt ook onze nieuwe outdoorlodge, een safaritent, huren. Deze luxe en volledig ingerichte tent van 70m2 garandeert een écht onvergetelijke vakantie.

Vakantiepark ’t Rheezerwold richt zich specifiek op het vermaak van families met jonge kinderen en tieners. Er is bijvoorbeeld een binnenbad en buitenbad met glijbaan, diverse sportvelden en interactieve speeltoestellen, een professioneel animatieteam dat tal van activiteiten organiseert, evenals uitgebreide horecavoorzieningen en gratis Wifi. Ook in de omgeving van onze gezinscamping is veel te beleven. Van attractieparken en dierentuinen, tot pittoreske dorpen en monumentale steden, en natuurlijk overweldigend mooie natuurgebieden. U en uw kinderen zullen zich eindeloos vermaken op en rondom onze familiecamping in Overijssel.
Comments