De StelhoeveDe Stelhoeve is een recreatiepark dat gelegen is aan de Oosterschelde in Zeeland. De ligging aan de Oosterschelde is wat de Stelhoeve vooral uniek maakt. De omgeving is perfect en geschikt om onder andere te duiken, maar ook om te fietsen en te wandelen. Kinderen kunnen de natuur ontdekken in het bos of op het strand. Hier kun je er even helemaal tussenuit voor een weekend, midweek of vakantie. 

De Stelhoeve biedt een diversiteit aan accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. 
Er zijn 3 typen huisjes beschikbaar. Een 2, 4 en 5 persoons en bevinden zich op nog geen 50 meter van de Oosterschelde. 

De vakantiehuizen zijn nieuwgebouwd in Zeeuwse stijl, zeer comfortabel en strak ingericht. De huizen zijn ruim opgezet en hebben een weids uitzicht over de weilanden. Ook zijn er twee verblijfsmogelijkheden voor groepen. Groepsaccommodatie Oosterschelde is geschikt voor maximaal 45 personen en ‘t Praathuys is voor groepen tot 30 personen.

Tijdens jouw verblijf kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten op het park. Zo is er gratis wifi aanwezig en kan je gebruik maken van onze handdoekenservice. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en mocht je zin hebben om de omgeving te verkennen huur dan een fiets. Zoek je een leuke activiteit dan kan je duiken in de Oosterschelde. 

Vakantie bij de Stelhoeve is altijd ontspannen genieten, dus boek nu je verblijf aan de Oosterschelde in Zeeland via stelhoeve.nl 
Comments