Camping de Noetselerberg


Camping de Noetselerberg is een 5 sterren camping gelegen in Nijverdal, Overijssel, op de grens van Twente en Salland. Het is een ruim opgezette en natuurrijke vakantiepark, gelegen tegen het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. 

Kampeer op de luxe ruime kampeerplaatsen voorzien van alle comfort. Er is een schoon, modern en verwarmd sanitair aanwezig niet ver verwijderd van de camping. De kampeerplaatsen zijn voorzien van stroom, televisie aansluiting, eigen watertappunt en vuil waterafvoer. Je kunt kamperen met caravan, camper, vouwwagen of tent. Op de camping zijn honden toegestaan en kun je samen genieten met je trouwe viervoeter. 

Op de Noetselerberg kun je ook verblijven in diverse accommodaties voor nog meer luxe, zoals glamping safaritenten, lodges, mobile homes en trekkershutten. Met een groep van 8 personen op vakantie? Verblijf dan in onze luxe 8-persoonsboerderij ‘het Jachthuis’. 

Maak tijdens jouw verblijf optimaal gebruik van de faciliteiten, geschikt voor jong en oud. Beleef veel waterpret in het overdekte subtropisch zwembad met glijbaan van 35 meter en het openlucht zwembad. Tijdens de vakantie je energie kwijt? Leef je dan uit op de sportvelden, het volleybalveld en het voetbalveld. Voor de kinderen is er een professionele animatieteam die allerlei uitdagende en leuke activiteiten organiseert. Voor een lekkernij kun je terecht in de Bistro waar je ook heerlijk op het terras kunt zitten en van de zon kunt genieten. Buiten het park is er ook genoeg te beleven. Wandel of fiets door de prachtige omgeving en bezoek het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug of bezoek Avonturenpark Hellendoorn op ongeveer 6 km van de camping. 

Ga voor prijzen, beschikbaarheid en aanbiedingen naar noetselerberg.nl

Comments