Camping bij Assen


https://www.berenkuil.nl/camping-assen

Heeft u plannen om de veelzijdige stad Assen in Drenthe te ontdekken? Een camping in de omgeving van Assen is dan uw ideale uitvalsbasis. 5-sterren ANWB Topcamping De Berenkuil aan de rand van bluesdorp Grolloo ligt op slechts 15 km afstand van Assen. Vanaf deze kindercamping is een bezoekje aan de Drentse stad snel gemaakt. De autovrije camping is met 25 grote en kleine speeltuinen, een zwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin en een professioneel animatieteam volledig gericht op kinderen. Tussen de jeneverbessen, bossen en heide verblijft u op ruime kampeerplaatsen, maar een accommodatie huren behoort ook zeker tot de mogelijkheden van De Berenkuil. Vanuit de camping in de buurt van Assen ontdekt u de bruisende omgeving met tal van leuke dorpjes, steden, attractieparken, bezienswaardigheden, musea en zwembaden. Deze camping bij Assen laat u de veelzijdige omgeving ontdekken, terwijl u tegelijkertijd profiteert van uitstekende parkvoorzieningen.

Ga op ontdekkingsreis langs de 25 speeltuintjes, beleef waterpret in het buitenzwembad, beklim de Berenburcht in de speelvijver, beleef speelplezier in binnenspeeltuin Tippedoki of leef u uit op het multifunctionele sportveld. Geniet daarna van een hapje en een drankje op het zonnige terras van Het Bommelhoes op deze camping in de buurt van Assen.

Beleef een onbezorgde kampeervakantie bij De Berenkuil op ruime plaatsen midden in de Drentse natuur, inclusief een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra.  Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel? Verblijf dan in de sfeervolle glamping accommodaties.

De Berenkuil is uw ideale vakantiebestemming wanneer u een camping bij Assen bezoekt. Ga naar www.berenkuil.nl voor meer informatie.


Comments