Familiehuis NunspeetPrachtig vakantiepark middenin de natuur, aan het water en op slechts een half uurtje van het Nationaal Park!

Familiehuis Nunspeet is een prachtig gelegen bungalowpark op de Veluwe. Het park heeft ruime keuze qua accommodaties; villa’s in de vorm van een luxe notariswoning, en ruime chalets waar families of vriendengroepen comfortabel vakantie kunnen vieren. De verschillende vakantiehuizen bieden plek aan 2 tot 8 personen. Er is zelfs een groepsaccommodatie beschikbaar voor maximaal 20 personen voor een gezellig groepsuitje of familiereünie. Ieder vakantiehuis staat op een eigen stuk grond met een tuinterras en meubilair. Een grote open keuken met vaatwasser nodigt uit tot gezellige dinertjes, verschillende slaapkamers geven de gasten voldoende privacy en de badkamer is modern afgewerkt. Ieder huis heeft ook WiFi. Met een korte wandeling door het wandelbos kom je uit aan het Veluwemeer met strandje. De locatie biedt kano’s, motorbootjes en surfboards te huur aan om het water mee op te gaan. Wil je heerlijk vakantie vieren op de Veluwe en aan het water? Vakantiepark ‘Familiehuis Nunspeet’ is dan de ideale locatie.

Familiehuis Nunspeet ligt op slechts enkele kilometers van het centrum van Nunspeet. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes die je kunt volgen vanaf het vakantiepark. Veluwe nationaal park ligt op ongeveer een half uur rijden, maar je ziet al veel van het prachtige natuurgebied in de omgeving van het vakantiepark. Veluwe is een prachtlocatie voor de natuurliefhebbers, maar ook kinderen en jongeren zullen veel plezier hebben in en rondom het luxe bungalowpark. Veluwe beslaat namelijk een groot gebied met vele leuke steden en dorpjes, musea, dierentuinen en attractieparken in de directe omgeving. Op het park vermaken de jongeren zich in het water, op het strand, op het voetbal- of volleybalveld of met het animatieteam in de schoolvakanties. Het christelijke vakantiepark eerbiedigt de zondagsrust, wat betekent dat de receptie gesloten is en dat er geen activiteiten worden gehouden.

Voor prijzen en beschikbaarheid ga je naar familiehuisnunspeet.nl.
Comments