Camping met viswater


https://www.rheezerwold.nl/camping-met-visvijver

Wilt u deze vakantie doorbrengen op een camping met visvijver? Dan bent u op Vakantiepark ’t Rheezerwold in Heemserveen, Overijssel, aan het juiste adres. Onze visvijver ligt aan de buitenzijde van het park. Zoek een mooi plekje aan de waterkant, ontspan met een hengel in de hand, en laat uw gedachten varen totdat de dobber in beweging schiet. Als het goed is heeft u een mooie voorn, baars of snoek aan de lijn weten te krijgen.

U kunt op ons vakantiepark met visvijver kamperen op ruim opgezette kampeerplaatsen. Verblijf met uw tent, camper of caravan op een van onze Comfort, XL-, of Luxe XL-plaatsen inclusief privé sanitair voor extra gemak. Wenst u nog meer luxe? Verblijf dan in een van onze trekkershutten, bungalows, chalets of stacaravans. Ons nieuwste aanwinst, de Outdoorlodge, biedt u en uw gezin een unieke glamping-ervaring. Deze grote safaritent geeft u het kampeergevoel, maar is voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen.

Dankzij onze uitgebreide parkfaciliteiten zullen u en uw kinderen zich uitstekend vermaken. Zo is er een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, en een verwarmd buitenzwembad met glijbaan. De vele (interactieve) speelvoorzieningen zorgen ook voor uren plezier. Het actieve animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties een verrassend en afwisselend programma voor zowel de kinderen als de oudere jeugd, ook ’s avonds. Onze horecagelegenheden zijn eveneens van hoog niveau. Op Vakantiepark ’t Rheezerwold geniet u en uw familie van een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in Overijssel.

Kijk voor meer informatie op rheezerwold.nl

Comments