Hengelsport

Pootvis en vissen voor de hengelsport
  • De zomerperiode, vanaf april tot en met september, is voor ons het kweek- en groeiseizoen.
  • In het winterperiode, vanaf oktober tot en met maart, worden dan de meeste groeivijvers door ons leeg gevist. Deze vissen worden dan vervolgens per soort en gewicht gestockeerd op onze stockeervijvers en van hieruit geleverd aan onder andere hengelsportverenigingen, privé-vijvers, steden en gemeenten, provincies, enzovoort.
  • Karper, kruiskroeskarper, winde en zeelt(of lauw) zijn het hele jaar leverbaar. Brasem, voorn, kroeskarper, snoek, baars enz. enkel in de winterperiode. Wij leveren over heel België en zelfs tot over de grens met onze eigen aangepaste en gespecialiseerde vrachtwagens.

Levende aasvisjes voor de hengelsport

Wij zijn ook gespecialiseerd in het kweken van aasvisjes. De visliefhebber gebruikt deze voor het vissen op snoek, snoekbaars, baars, forel, paling en meerval. Wij verkopen deze aasvisjes voornamelijk aan particulieren en hengelsportwinkels.

Prijslijst van de vissen voor de hengelsport
 
Ieder jaar rond eind september of begin oktober ontving elke klant of toekomstige klant in het verleden van ons een nieuwe prijslijst via de Post. Via deze weg gebeurden er de laatste jaren meer en meer fouten, zoals : een foutief adres door verhuizing of verandering van contactpersoon, de brief die verloren gaat bij de Post of bij de klant zelf, enzovoort. Om deze reden kan iedereen onze prijslijst bekijken via onze website. Ga rechtstreeks naar onze prijslijst via de onderstaande link.