Jäsentiedote


Jäsentiedote 2–2023

Hyvää kesää ja hyviä veneilysäitä!

Ohessa kuluvalle vuodelle muutamia Pursiseuraan liittyviä asioita ja tapahtumia:

· Kormun kisailukokoontuminen järjestetään lauantaina 19.8.2023 klo 14. Ohjelmassa on meriaiheinen kisa sekä perinteisesti ratkotaan myös lätkäpeli- ja petankkimestaruudet. Lohisopan tai grillauksen lomassa saunotaan ja suunnitellaan tulevia tapahtumia.

· Seuran syyskokous pidetään perjantaina 17.11 klo 18. Virallinen kutsu ml. kokouspaikka tullaan lähempänä ajankohtaa julkaisemaan sekä Kaakonkulmassa että seuran nettisivuilla.

· Tulevalle talvikaudelle on jälleen suunniteltu saaristolaivurikurssin järjestämistä. Tästä pyritään tiedottamaan lisää syksyn kuluessa, mutta asiasta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä seuraan jo nyt, jotta saadaan parempi käsitys mahdollisten osallistujien määrästä sekä sopivista kurssipäivistä.

· Kuluvana kesänä on tarkoitus pitää vielä talkoot Kormussa grillikatoksen korjauksen merkeissä. Ota yhteyttä jos haluat mukaan hommiin.

· Seuran nettisivuille on lisätty uutta materiaalia: infopaketti veneilystä näillä vesillä ja muistoja sekä kevään 40v kokoontumisesta että kauempaakin historiasta.

· Jos sinulla on seuran toiminnasta kysyttävää tai muuten ehdotuksia/ideoita niin ota yhteyttä allekirjoittaneisiin (Marko Nieminen, p. 050 453 6276, Niko Eriksson p. 044 536 9513).

terveisin

Marko & Niko-------------------------------------------------------

Jäsentiedote 1 -2023

Hyvää alkavaa vuotta ja tulevaa veneilykautta!

Virolahden Pursiseuran syyskokous pidettiin 11.11.2022. Siellä sekä myöhemmässä hallituksen kokouksessa mm. hyväksyttiin alkuvuodelle ao. toimintasuunnitelma ja tapahtumaluettelo:

· "Kipparin Kymppi" hiihto Kormuun on sunnuntaina 5.3. mikäli jäätilanne sen järjestämisen mahdollistaa. Tästä tulee tarkempaa tietoa seuran nettisivulle (http://www.virolahdenpursiseura.fi) sekä Facebookin Virolahti ja Miehikkälä ryhmiin.

· Virolahden Pursiseuran perustava kokous pidettiin 9.11.1982 joten seuramme täytti viime syksynä 40 vuotta. Tätä päätettiin juhlistaa sunnuntaina 12.3. klo 14 kevätkokouksen yhteydessä kakkukahveilla ja kuluneiden vuosien muistelemisella. Kokoontumispaikkana on Harjun kartanon juhlatila. Järjestelyjen vuoksi pyydämme osallistujilta ennakkoilmoittautumista, voit tehdä sen joko vastaamalla tähän sähköpostiin tai soittamalla tiedotteen lopussa oleviin puhelinnumeroihin. Toivomme ilmoittautumiset helmikuun loppuun mennessä.

· Kevätkokous järjestetään sunnuntaina 12.3.2022 klo 14. Kutsu tulee näkyviin myös nettisivuille sekä julkaistaan Kaakonkulmassa.

· Kormun kevätsiivoustalkoot sekä lipunnosto järjestetään lauantaina 20.5., siivoustalkoot alkaen klo 9 ja lipunnosto klo 12. Ajankohta tullaan vahvistamaan nettisivuilla ja sähköpostitiedotteella.

· Katsastukset on tarkoitus järjestää seuraavasti (nämäkin ajat vahvistetaan myöhemmin netissä ja sähköpostilla):

o Ukkosaari, sunnuntai 21.5 klo 16 sekä perjantai 26.5 klo 18,

o Leerviikki, perjantai 2.6 klo 18,

o muut ajat tarvittaessa suoraan katsastuspäälliköltä: Matti Mäki, p. 040 843 6837,

o myös perus-/runkokatsastukset on sovittava etukäteen katsastuspäällikön kanssa.

· Katsastus maksetaan pääsääntöisesti jäsenmaksun yhteydessä, joten mikäli aiemmin katsastettua venettä ei ole enää tarkoitus katsastaa tai olet tulossa ensimmäisen kerran katsastukseen, ota yhteyttä ja korjataan kohdallesi merkitty maksutieto.

· Juhannuksena on perinteinen lipunnosto ja myöhemmin kesällä meriaiheinen kisa sekä lohisoppa/grilli-ilta kokoontuminen Kormuun. Näistä ja mahdollisista muista kesätapahtumista tiedotetaan myöhemmin.

· Ensi kesänä on talkoita Ukkosaaressa mahdollisen katonmaalauksen sekä Kormussa grillikatoksen korjauksen merkeissä. Näistäkin tarkempi tiedotus myöhemmin.

· Kevätkaudella on ajatuksena järjestää taas saaristolaivurikurssi, mikäli löytyy riittävästi osallistujia. Jos olet asiasta kiinnostunut, ota pikaisesti yhteyttä joko sähköpostitse tai ao. puhelinnumeroihin.

· Seuran lähieskaaderi on myös suunnitteilla kesälle 2023, riippuen osallistujien määrästä ja mielenkiinnosta. Kohteeksi on mietitty sekä Santio/Hurppu-vierailua että myös Huovaria ja lisäksi Mustamaakin näyttää taas mahdolliselta. Mikäli olet tästä kiinnostunut ja haluat osallistua tai vaikuttaa joko kohteeseen tai aikatauluun, niin ole yhteydessä Niko Tuominen joko sähköpostilla nptuominen@gmail.com tai puhelimitse 040 582 5654.

· Lopuksi, mikäli sait tämän tiedotteen paperipostina, seuralla ei ole tiedossa sinun sähköpostiosoitettasi. Mikäli sellainen kuitenkin käytössäsi on, ilmoita se meille ja saat jatkossa tarkennukset tähän toimintasuunnitelmaan sähköpostitse. Näitä paperipostauksia lähetetään vain kerran vuodessa jäsenmaksun yhteydessä ja mahdolliset tarkennukset julkaistaan vain nettisivuilla sekä sähköpostilla. Voit myös tarkistaa näitä tietoja allekirjoittaneilta (Marko Nieminen, p. 050 453 6276, Niko Eriksson p. 044 536 9513).

terveisin

Marko & Niko

virolahdenpursiseura@gmail.com http://www.virolahdenpursiseura.fi/


------------------------------------


Jäsentiedote 2 -2021

Lämmin ja aurinkoinen kesä on suosinut veneilyä ja vesillä olemista, ohessa vielä kuluvalle vuodelle muutamia Pursiseuraan liittyviä asioita:

· Koronatilanne esti kevätkokouksen järjestämisen maaliskuussa ja se päätettiin siirtää viimevuotiseen tapaan marraskuuhun syyskokouksen yhteyteen.

· Kormun syyskokoontuminen järjestetään lauantaina 4.9 alkaen klo 14. Ohjelmassa on meriaiheinen kisa sekä perinteisesti ratkotaan myös lätkäpeli- ja petankkimestaruudet. Lohisopan tai grillauksen lomassa saunotaan ja suunnitellaan tulevia tapahtumia. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös lipunlasku.

· Ukkosaaressa talkoiltiin etuseinän räystäslautojen vaihto sekä oikeanpuolisten pariovien pellitys. Säiden salliessa työt jatkuvat vielä katonmaalauksen merkeissä.

· Seuran lähieskaaderi kohteeksi on mietitty Santio/Hurppu-vierailua, mutta senkään järjestäminen ei korona-aikana oikein onnistu, joten palataan asiaan ensi vuonna.

· Tulevalle talvikaudelle on suunniteltu saaristolaivurikurssin järjestämistä. Tästä pyritään tiedottamaan lisää syksyn kuluessa.

· Jos sinulla on seuran toiminnasta kysyttävää tai muuten ehdotuksia/ideoita niin ota yhteyttä allekirjoittaneisiin (Marko Nieminen, p. 050 453 6276, Niko Eriksson p. 044 536 9513).

terveisin

Marko & Niko

virolahdenpursiseura@gmail.com http://www.virolahdenpursiseura.fi/