Hei og velkommen til Vinterfjellets hjemmeside. Her vil du finne informasjon om våre hunder og vårt oppdrett. Innehavere av Vinterfjellet er Heidi og Kurt og er bosatt utenfor Tromsø sammen med barn og hunder. Hovedinteressen her i huset er jakt og hund, hund og jakt, i den rekkefølgen.
Rollene våre i hundeholdet kan beskrives slik: Far i huset er sportslig leder, en ivrig jaktprøve deltager og er den som sørger for at hundene våre blir godt dokumentert. Mor er materialforvalter, den som sørger for at alt er på stell og at ting på hjemmebane fungerer mens far er ute å farter på konkurranser.  
Våre jakthunder er av rasen Breton, en liten fransk stående fuglehund. Informasjon om rasen finner du enklest på Bretonklubbens hjemmeside.

Vi ønsker, gjennom vårt oppdrett å bidra til rasens videre fremgang. Gemyttet er svært viktig for oss i tillegg til jaktlige egenskaper og helse. Filosofien vår er enkel : Vi vil aldri planlegge et kull, der vi selv ikke kunne tenkt oss en valp. Desverre kan vi jo ikke ta valp fra hvert kull, men vi bestreber å finne gode eiere til alle valpene. Så langt har vi vært svært heldig på den fronten.


Kontaktinformasjon:
kurtlandau@yahoo.no (94982821)
heidimjohansen@yahoo.no (47340858)

Blog