Vinprovning protokoll

För att genomföra en vinprovning på ett systematiskt och bra sätt så gäller det att föra anteckningar om vilka syn intryck du uppfattar och vilka doft och smakupplevelser du får av vinet du provar. Visst kan man bara föra enkla anteckningar men det blir lite mer roligt och system som gör det enklare att komma ihåg vinets karaktär. Ett bra vinprovnings protokoll gör det enklare att klara av blindtesterna. Ett bra vinprovnings protokoll gör det enklare att genomföra vinprovningen i egen takt.

Hos Grapevine kan du köpa färdiga paket med olika vinprovningstema. I alla paket ingår det vinprovningsblad med fakta och bakgrund om vinerna samt vinprovnings protokoll för att det det enkelt att genomföra vinprovningen samt notera och komma ihåg vinprovningens smak, doft och synintryck. Vid familjefester passar nog tipspromenader bättre än vinprovning. Det är ju roligt och klurigt att göra egna tipspromenader men hinner du inte kan du köpa en helt färdig här. Välj bland många roliga teman på tipsrundan.

 
Champagneprovning: 3 champagner under 300 kr

Ordna champagneprovning med vännerna! Enkelt att genomföra, trevligt och opretentiöst. Njut av champagne tillsammans och lär kanske något nytt! Ett färdigt koncept med allt du behöver och allt du vill veta. Med Grapevines unika provningsblad.
Vinprovning hemma
Vinprovning hemma: Syrah/ Shiraz från tre helt olika kontinenter
Ett färdigt vinprovningskoncept som alla kan göra med vännerna, hemma. Enkelt, trevligt och opretentiöst. Du får allt du behöver; värdguide, vinprovningsguide och våra unika, provningsblad till varje deltagare mm. Vi provar tre olika Syrah / Shiraz från tre olika kontinenter.
Vinprovning hemma enkelt att ladda ner


vinprovning hemma


Länkar om vinprovning Grapevine 

Champagneprovning Vinprovning hemma

Fira jämt! Tipspromenad / quiz till födelsedagen
Förgyll födelsedagsfirandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet talet för dagen - 30, 40, 50, 60 eller 70! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Fira 30 >> Fira 60>>
Fira 40 >> Fira 70>>
Fira 50 >>
Tipspromenad med vårkänsla
En tipspromenad med maximal vårkänsla. 16 frågor handlar på ett eller annat sätt om våren. Fyndigt och klurigt. Perfekt aktivitet närhelst du vill maxa vårkänslan, perfekt till Valborg och vårens alla långhelger! 16 frågor i fin design med svarsformulär och facit ingår.
Beställ tipspromenaden här>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla festen för barnen.
Beställ skattjakten här>>