Vinprovning hemma - ett bra inledning på en trevlig middag.

vinprovning hemma

Men en vinprovning hemma kan du enkelt och lite tjusigt inleda en middagskväll. 
Det är enklare än man tror att ordna en vinprovning om man är lite förberedd. Man behöver inte vara speciellt beläst på viner utan det går bra att använda sig av färdiga vinprovningspaket alternativt läsa på lite om olika vinprovningar i tex tidningen Allt om vin. Ett roligt komplement till en vinprovning är ju att även ha en tipspromenad med vin tema. Se 20 färdiga tipspromenader för nedladdning hos grapevine.nu

På system finns det även färdiga vinprovningspaket som lämpar sig för en vinprovning hemma. Dock finns det en risk att gästerna redan har varit med om vinprovning med de färdiga systembolagsprovningarna. För att då vara på säkra sidan kan du köpa ett mer unikt informationspaket för en vinprovning hemma från Grapevine. Där kan du välja bland Champagneprovning, tre sorters Shiraz/syrah från olika världsdelar och många flera i kategorien vinprovningar hemma. De utvalda vinerna i Grapevines vinprovningshandledning ingår i Systembolagets ordinarie sortiment och bör alltså vara enkelt att få tag på.
Fira 40! Tipspromenad / quiz till 40-årsfesten
Förgyll 40-års firandet med en kul tipspromenad eller quiz, du väljer hur du använder produkten som innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 40! Frågorna är mycket varierande, kul och riktigt fyndiga!
Beställ här>>
Fira 50! Tipspromenad / quiz till 50-årsfesten
Dags att fira 50!? Vår tipspromenad / quiz till 50-års festen innehåller 15 kluriga och riktigt fyndiga frågor som alla på ett eller annat sätt handlar om talet 50! Frågorna sträcker sig över en stor variation av ämnen, från film och musik till geografi och historia. Fyndigt, roligt, underhållande!
Beställ här>
Fira 60! Tipspromenad / quiz till 60-årsfesten
Dags att fira 60!? Både på en större fest och en mindre tillställning kan det passa bra med en riktigt fyndig tipspromenad eller ett quiz på dagens tema - talet 60! Fyndigt, roligt och underhållande med varierade frågor om många olika ämnen.
Beställ här>>