Kuulumisia 2009


 

Etusivulle

Kuulumiset 2008 

15.1.2009

Uusi vuosi on alkanut hienosti. Mitään ihmeellisempää ei ole tapahtunut. Valmistaudumme pikkuhiljaa näyttelyihin, tosin ei me niistä näyttelyistä mitään isoa juttua tehdä. Menee miten menee :D

Itse päätin liittyä brasilianterrieri yhdistykseen, toivottavasti tämä kannatti, enkä tule katumaan päätöstäni.

28.1.2009

     Eka kuukausi lopuillaan ja pientä väsymystä ja flunssan tynkästä takana päin. Ensimmäinen näyttelykin jo käyty, tosin hyvin kylmissä merkeissä. Siitä lisää täällä.

24.2.2009

Toka kuukausi on lopuillaan. Ollaan hieman harjoiteltu näyttelyä varten ja hieman pikku temppujakin. Eilen harjoteltiin "kuole"mista. Ei ihan vielä onnistu ilman avuja mutta eiköhän se joku päivä mene :)

8.3.2009

Oltiin tänään Keravalla mätsärissä ja hienosti käveltiin siellä. Oli hyvää treeniä ensi viikonlopun tampereen näyttelyä varten. Eilen olin katsomassa Vihdissä Braslight'sin pentuja - Voi että kun olivat ihania!

13.3.2009

Tänään on epäonnenpäivä. Huonosti se alkoikin kun Vili oli yön aikana käynyt jättämässä ilokseni 2 pientä kakkakikkaretta parvekkeen oven eteen. nooh.. semmosta sattuu aina joskus.
Ilmoitin juuri Vilin Lahden näyttelyyn. Ja mehän mennään 20.3 Vilin kanssa Jyväskylään brassien kevät riehaan viikonlopuksi! Olemme myös ilmoittautuneet yhdelle agilityn tunnille kokeilemaan millaista se on sekä ollaan menossa yhdelle kertauskurssille arkitottelevaisuutta kertaamaan :)

7.4.2009

Oltiin sunnuntaina jalostuspäivillä Vihdissä ja annettiin siellä OI-näyte. Ei menty vielä silmä ja polvitarkastukseen. Mennään vasta kun poika on lähemmäs 2 vuotta.
Päivän jälkeen käytiin vielä Erikin ja Sirjen luona leikkimässä pihalla. Shandy pitää hyvää huolta Stellasta ja Vilistä :)

25.4.2009

Olimme tänään lahden kv näyttelyssä. Kaikin puolin mukava päivä, jonka kruunasi illanistujaiset Heidin ja Karin luona :) Vili sai puuhata ja touhuta pihalla monen muun koiran kanssa, joiden kanssa tuli myös hienosti toimeen. olen erittäin tyytyväinen tähän päivään :)

4.5.2009

Vappu meni ja upposi. Käytiin lauantaina Katsomma Dalin ja Vegan poitsua, Figoa. Oli herttanen kaveri. Nähdään taas n. viikon päästä uudestaan - can't wait!
Sunnuntaina käytiin Tuomarinkylässä mätsärissä. Aurinko paistoi ja Vili nautti. Nappasi poika taas punasen nauhankin ja sai "erinomaisen" arvostelun, mutta ei sijoittunut -  What a surprise. Pitkästä aikaan mentiin vielä sunnuntai iltana Mari-Annan ja Fridan kanssa lenkkeilemään. Taisi vielä Fridalla haista juoksut kun Viliä tuntu sen verta kiinnostavan takapää....

16.5.2009

Oltiin eilen Hyvinkäällä juoksemassa RotuRacea. oli mahtava ilma ja todella mukava päivä. Vilin aika oli 8,26 ja oli brasseista 3:s. Meidän joukkue johon kuului Vili, Frida, Dina ja Nappi (mustat) oli brassien nopein joukkue.Hienoa :) Ehdottomasti mukana ensikin vuonna !


Minnalle kiitos kuvasta

16.7.2009

Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut viimeisen 2 kuukauden aikana, mutta eilen sitten päätettiin ilmoittautua terrieri 2009 näyttelyyn. Tämä näyttely saattaapi olla vilin viimeinen näyttely ennen 2 vuoden ikää.