Viktminskning

Viktminskning
I vårt samhälle av idag så lever vi på ett annorlunda sätt än för några tusen år sedan. På den tiden var maten begränsad till vad vi lyckades få tag på och 
i processen att få tag på maten så rörde vi oss mycket mer än idag. Idag har vi ett överflöd av mat att tillgå samt vi behöver inte vardagen inte lyfta många fingrar för att få tag på maten. Dessutom så har vi ändrat vår kost till en lyxigare och onyttigare kost som inkluderar rätt mycket socker.

Om man lever ett liv där man enkelt kan hålla en lagom kroppsvikt så mår man bättre än om man väger för lite eller för mycket. Det kan för många människor vara svårt och en lång kamp för att nå vikten "lagom" och när man når vikten att behålla den. Många pendlar upp och ner i vikt under årens lopp.

Grunden är enkel. För att hitta balans ska man få i sig lika mycket kalorier som man gör av med på en dag. Allt annat, mer eller mindre förändrar vikten.

Så vill man förändra sin vikt genom att göra en viktminskning eller en viktökning så är det bara enkel matematik. Hur mycket får jag i mig under en dag?
Hur mycket gör jag av med under en dag och vill jag ändra det så blir det lätt en kombination av båda. Både få i sig mer energi och göra av med mer energi eller vise verse om man vill upp i vikt. 

Att ändra beteende är svårt och många behöver en hjälp på vägen. En bra start är viktigt och här finns då olika sätt att säkra att man får en bra start.
Man kan gå med i en viktminskningsgrupp/klubb eller man kan äta preparat som gör att man inte blir hungrig eller man kan fokusera på en speciell diet som gör
att man får klart för sig vad man ska göra de första dagarna i viktminsktnings eller viktökningsprogrammet.

När man vill gå ner i vikt handlar det ofta om att få en bra start. Med Alcachofa kan man få en snabb start och viktnedgång om man samtidigt rör sig mer än vanligt.
Alcachofa innehåller kronärtskocka och ämnen från kronärtskockan som göra att din energiomsättning ökar. Förr kunde man endast köpa alcachofa shots i Spanien, Portugal och Frankrike men nu kan du köpa det från ett svenskt företag och med svensk köptrygghet. Läs mer om alcachofa och köptryggheten hos TV-produkter.se

Man kan springa bort sina kilon, man kan simma bort många kilon, man kan promenera och man kan prova LCHF eller äta olika piller som minskar hungerkänslorna. Läs mer om ALCACHOFA här