Coach jezelf naar succes                          

                           Er is maar een succes - je leven op je eigen manier kunnen leven.

 

        
 
        Personal Coaching:

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching voor verschillende vraagstukken.  Mijn cliënten willen vaak één van de vier soorten problemen aanpakken;

 • Ze voelen iets wat ze niet willen voelen.
 • Doen iets wat ze niet willen doen.
 • Doen iets niet wat ze wel zouden moeten doen.
 • Ze willen iets beter kunnen doen.
                              

Wat ze gemeen hebben is dat het probleem start met een gedachte. Of het nu een bewuste of onbewuste gedachte is, deze gedachten kunnen niet bestaan zonder het brein (de hersenen). Gedachten roepen bijhorende gevoelens en emoties op en bepalen uiteindelijk weer het gedrag. Iemand met veel potentie, maar weinig zelfvertrouwen, loopt de kans dat zijn of haar talenten niet voldoende gezien worden. Dat is zonde omdat je dan niet jezelf manifesteert zoals mogelijk is. Terwijl anderen met minder potentie de betere plekken innemen of de betere relaties krijgen. 

 Of het nu zelfvertrouwen is waar je aan wilt werken, meer assertiviteit, grenzen aangeven, duurzame relaties aangaan, minder stress ervaren of beter presteren op werk in harmonie met privé, coaching biedt mogelijkheden om je weer op de goede weg te helpen en je leven op orde te krijgen. 

Mijn coaching is geschikt voor mensen die:

 • Hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten
 • Meer vanuit hun hart en intuïtie willen handelen
 • Hun verborgen talenten willen ontdekken en gebruiken
 • Hun patronen willen doorbreken en zich persoonlijk willen ontwikkelen
 • Een krachtige mindset willen ontwikkelen
 • Manieren zoeken om stress te voorkomen of te verminderen


Ik werk veel met zelfstandige ondernemers die last hebben van saboterende mechanismen en het succes van de onderneming in de weg staat. Daarnaast werk ik veel met high potentialis (startende professionals) die constant uitgedaagd worden maximaal te presteren op werk en een hoge druk ervaren. Ook leidinggevenden en managers vinden hun weg naar mijn praktijk. 

                                     

Ik werk met NLP (Neuro linguïstisch Programeren) en hypnose om bestaande onbewuste ongewenste patronen te veranderen. Dit gaat verder dan het werken op het niveau van gedrag, kennis en vaardigheden. Dit laatste is ook belangrijk, maar een goede en duurzame verandering vereist meer dan dat. 

                      

Wat is NLP? 

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. In één zin uitgelegd, staat NLP voor het goed gebruiken van je brein (Neuro) met handige taal (Linguïstisch) zodat je slimme strategieën aanleert (Programmeren). 

NLP is ontwikkeld in de jaren 70 van de vorige eeuw door Richard Bandler. In de

afgelopen 45 jaar is gebleken dat NLP een zeer goede manier voor coaching is 

omdat het focust op wat je in het hier en nu beleeft in plaats van te graven in je verleden. 


Laat ik het voorgaande eens illustreren aan de hand van een voorbeeld. Wanneer iemand bij mij komt en aangeeft meer zelfvertrouwen te willen ervaren tijdens het geven van presentaties aan grote groepen, dan kan ik iemand leren hoe deze zichzelf het best gedraagt en kennis en vaardigheden leren. 

Ik ga er dan vanuit dat iemand wel over de competenties van spreken beschikt. Toch wanneer de persoon voor de groep staat, dan weet deze wel dat het niet nodig is geen zelfvertrouwen te voelen, alleen voelt het niet zo. Dat is zonde omdat de persoon zich dan niet voldoende kan manifesteren en zijn talenten kan laten zien. 

Wat ik niet doe is het uitzoeken van het levensverhaal, we gaan direct aan de slag met het aanpakken van de coachvraag. Ik werk oplossingsgericht, dat betekent dat we ons gaan richten op de gewenste toekomst en op zoek gaan naar oplossingen (die je al hebt) om daar te komen. 


Ik werk in sessies van 2 uur , 120 minuten. De eerste keer wanneer ik afspreek werk ik altijd in een blok van 2 uur.  In de eerste sessie is het belangrijk vast te stellen waar wij precies aan gaan werken en gaan dan ook direct concreet aan de slag.   Het kan namelijk zijn dat er meerdere dingen tegelijkertijd spelen, we zullen dan een keuze maken waar we ons op gaan focussen.  

Coaching werkt het beste als we afspreken om de 2 weken.  Zodat er genoeg ruimte is om de nieuwe inzichten eigen te maken en eventuele huiswerk uit te werken, zo blijf u werken aan u zelf.  Vervolgafspraken worden om de 2 weken gedaan, ik werk altijd in een blok van 3 tot 5  sessie a 2 uur per keer. Gedurende de sessies geef ik praktische handvatten hoe je jouw brein beter kunt leren gebruiken en gaan we aan de slag met NLP en Hypnose interventies om patronen te veranderen. 


Hypnose
Iedere dag verkeren wij meerdere malen in een staat van hypnose; meestal zijn we het ons niet bewust.   Als we helemaal opgaan in een film of boek kunnen we zo geconcentreerd zijn, dat we ons helemaal inleven in de gebeurtenissen en vervolgens de emoties zelf ervaren. Tijdens het autorijden. 

Het gevoel hebbende dat de tijd is gevlogen en dat je al op de plaats van bestemming bent aangekomen zonder dat je er erg in had. In een staat van hypnose hebben we direct contact met ons onderbewustzijn en zijn we volledig ontspannen; daar ligt vast wie we werkelijk zijn en wat we voelen. In hypnose zijn we tot verbazingwekkende prestaties in staat.


Waarom hypnose 
Hypnose maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het 
voorstellingsvermogen (visualisatie). Daarmee leert u zélf positieve invloed uit te oefenen op de klachten en op uw gevoel. Met hypnose ervaart u een lichamelijke en geestelijke ontspanning. Hypnose is een zeer krachtig stuk gereedschap om definitief veranderingen door te voeren met als doel uw gezondheid op een natuurlijke wijze te verbeteren.

Medische hypnose is een snelle veilige en doeltreffende behandelmethode voor het oplossen van zowel mentale als ook fysieke problemen.


Voor wie is hypnose geschikt
 Voor iedereen die daadwerkelijk wil werken aan een probleem. Ongeveer drie op de tien mensen kan een extra diepe staat van hypnose bereiken. 

Deze mensen hebben dan dus ook meer mogelijkheden dan anderen. Zoals bijvoorbeeld  wortelkanaalbehandeling ondergaan of andere medische ingreep zonder verdoving. 

Voor de rest van ons is hypnose een prima manier om te ontspannen, wat direct voordelen oplevert voor de gezondheid. Stoppen met roken, afvallen, van fobie of allergie af te komen, slechte gewoontes te vervangen door goede gewoontes.Hieronder een greep uit de lijst van klachten, waarvan in de praktijk is gebleken, dat deze zinvol behandeld kunnen worden met hypnose;

 • Afleren van ongewenst gedrag
 • Angstenfobieën
 • Burn-out
 • Concentratie- en geheugenproblemen
 • Depressie 
 • Afvallen 
 • Impotentie 
 • Seksuele problemen 
 • Slaapproblemen
 • Stress
 • Trainen van vaardigheden
 • Traumaverwerking
 • Examenvrees / Tandarts vrees  / huisarts vrees / ziekenhuis 
 • Relatieproblemen
 • Virtuele Maag band / ring 
 • Slaap problemen 
 • Rijexamen / school examen 
 • Rouwverwerking 
 • Begeleiding zwangerschap en bevalen met hypnoseCoachingstraject:
Mijn coaching is niet geschikt voor mensen die denken dat de coach het wel even oplost allemaal. Coaching vraagt om persoonlijke inzet en de wil om te willen veranderen. 

 Als je denkt dat je door mij gehypnotiseerd wordt en je daarna een compleet ander persoon bent zonder problemen, dan is dit niet de juiste plek voor jou.  We gaan serieus het probleem aanpakken en dat vraagt om inzet.  In de praktijk is het zo dat de meeste cliënten bij mij geholpen zijn in 3 sessies van 2 uur.  Dat is de reden waarom ik naast losse sessies ook een speciaal coachtraject aanbied wat je een flinke besparing oplevert. 

Prijzen: 

Coching traject:

3 sessies van 2 uur ,               €  450,-  Inclusief Btw.

5 sessies van 2 uur ,               €  600,- Inclusief Btw 

1 losse sessie  van  2 uur,       € 150.-  Inclusief Btw

Trance coaching: op basis van No cure no pay!

3 sessies van 2 uur ,                 € 750,- Inclusief Btw  

1 losse sessie, van 2 uur,          € 250,- Inclusief Btw 

Hypnose sessie:

1 sessie van 2 uur                     € 120,- Inclusief Btw


Er is veel vraag naar NLP hypnose coaching omdat bij NLP hypnose coaching snel

resultaat levert. Een gemiddeld coachingstraject met NLP hypnose  duurt dan 6 

weken waarin dan drie sessies zijn geweest van gemiddeld twee uur. 

Naast het oplossen van problemen, zorgt de NLP hypnose coaching er ook voor 

dat mensen weer een nieuwe positieve invulling van hun leven krijgen. 

Kortweg, kan je zeggen dat de NLP hypnose coaching  in de eerste coaching sessie de problemen oplost.

In de tweede sessie krijgt iemand een nieuwe positieve inhoud voor zijn leven aan de hand van een beter zelfbeeld en een dertig jarenplan. 

De derde sessie is een controle sessie om vast te stellen dat de veranderingen blijvend zijn.


Voor cliënten die nieuwe cliënten aanbrengen , krijgen van mij 10% korting op hun factuur, of 10 % korting voor NLP training.  2 of meer familie leden uit het zelfde gezin , krijgen 20% korting op hun factuur. 


Wie is u coach:

Bedankt voor je interesse en de tijd die je steekt in mijn site en mij.  Ik ben Victor Kraemer, al jaren ben ik gefascineerd door hoe mensen veranderen, groeien en kunnen inspireren.  Ik heb een achtergrond in fysiotherapie. Vanaf het eerste moment dat ik met NLP in aanraking kwam nam ik mij voor om hier heel goed in te worden en dit mij eigen te maken, Ik studeerde toen nog fysiotherapie.  

Jammer genoeg ben ik pas in 2007 begonnen met de NLP practitioner en laten in 2009 ben ik ook Master practitioner geworden en gecertificeerd bij The Society of NLP.  Dit is het enige instituut waarin de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler zelf aan verbonden is.

Ik heb diverse trainingen gedaan op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Mijn hart ligt bij NLP en Hypnose.  De combinatie van deze 2 disciplines geven veel mogelijkheden voor mij als coach. Ik heb zelf geleerd dat de sleutel voor persoonlijk succes in je eigen innerlijke wereld verborgen ligt, het is een kwestie van bewust worden wat je onbewust doet en kunt.

Binnen mijn praktijk werk ik met NLP , hypnose,Tijd Lijn Therapie, NLP opstellingen. Mijn missie is anderen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Te leren hoe ze hun volledige potentie kunnen vervullen. Mijn idee is dat mensen groeien door inspiratie en als ik mensen kan inspireren, dan is dit de beste bijdrage die ik kan leveren om een betere wereld te scheppen. Iedereen heeft recht op vrijheid, liefde, succes, iedereen beschikt over mogelijkheden om dromen te verwezenlijken.

 Alleen wordt op school niet geleerd hoe je je innerlijke vermogens het beste kunt gebruiken of hoe je je brein het beste kunt gebruiken. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te bereiken en hun dit te leren.


Praktijk adres:

 
Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag  

Tegen over de Kamer van Koophandel.

Voor info: bel u het volgende telefoon nummer: +31 (0)616607960 
E-mail adres:  nlpcoachvictor@gmail.com
site:  victornlpcoach.nl  (onder contructie)