Pàgina d'inici‎ > ‎

1.-Viatge en autocaravana

Baner Viatge del Basilisc 2017-EU en autocaravana
EUropa en autocaravana organitza el seu cinquè Viatge del Basilisc per l'any 2017.

Precedents (I) - Juliol i Agost de 2006 - Basilisc 2006.
El primer Basilisc es va dur a terme els mesos de juliol i agost del 2006 i va partir de Barcelona per arribar al Cap Nord (Noruega) i d'allà fins al Cap de São Vicente per tornar a Barcelona, via el Pico Mulhacén i el Cabo de Gata.

Precedents (II) - Maig i Juny de 2014 - Basilisc 2014.
El segon viatge va cobrir Europa d'Oest a Est, partint de Pardines (Ripollès) fins arribar a Istanbul (Turquia) via Roma, Nàpols i Atenes per retornar a Pardines via Kazanlak, Bucarest, Sibiu, Budapest, Maribor, Ljubljana i Venècia. Es va dur a terme entre el 3 de maig i l'11 de juny del 2014. Els dies 30.11.2013 i 14.2.2014 se'n van fer breus presentacions al Càmping Vall de Ribes de Ribes de Freser i a Barcelona, per a tots aquells viatgers que estiguessin interessats.

Precedents (III) - Juliol i Agost 2015 - Basilisc 2015.
El tercer viatge té per títol Pardines-Sant Petersburg-Pardines. Punt de partida, Pardines (Ripollès) fins arribar a Sant Petersburg i Moscou, via Sardenya, Sicília, Croàcia, Hongria, Eslovàquia, Polònia i Repúbliques Bàltiques, per retornar a Pardines via Letònia, Lituània, Polònia, República txeca, Eslovènia i Itàlia. Les dates van ser: del 2 de juliol al 28 d'agost del 2015. El recorregut està estimat en 10.000 km i 1.000 milles nàutiques. La Primera Presentació Oficial del Viatge al Càmping Vall de Ribes de Ribes de Freser es va fer el 14 de febrer del 2015.

Precedents (IV) - Juliol i Agost 2016 - Basilisc 2016.
El quart viatge es va iniciar al Càmping Vall de Ribes de Ribes de Freser on EUropa en autocaravana hi té la seva seu i va arribar a Islàndia, via Navarra, País Basc, França, Anglaterra, País de Gal·les, Irlanda, Escòcia, Illes Shetland, i va retornar a Ribes de Freser per Bèlgica i França. (Llista de Destins: Selva d'Irati, Donostia-Sant Sebastià, Vitòria-Gasteiz, Poitiers, Blois, Paris, Rouen, Calais, Stonehenge, Bristol, Cardiff, Brecon Beacons National Park, Fishguard, Rosslare, Cork, Kinsale i Old Head of Kinsale, Península de Dingle, Dublín, Belfast, Cairnryan, Glasgow, Fort William,  Mallaig, Loch Ness, Inverness, Edimburg, Islàndia (en recorregut circular d'11 dies), Aberdeen, Illes Shetland, Edimburg, Newcastle, Thornborough Henge, Scarborough, Londres, Bruges, Gant, Brussel·les, Estrasburg, Colmar, Chamonix-Mont Blanc i Annecy. Dates: entre el 25 de juny i el 4 de setembre de 2016.

Juliol i Agost 2017 - Basilisc 2017
El cinquè Viatge del Basilisc s'estrenarà com de costum a Ribes de Freser (Vall de Ribes-Ripollès) i les intencions són de plantar-se al Cap Nord a Noruega, via Lió, Dijon, Nancy, Coblença, Colònia, Bremen, Hamburg, Odense, Copenhaguen, Frederikshavn, Oslo, Bergen, Dalsnibba, Geiranger, Trollstigen, Trondheim, Mo i Rana i Bodø. De Bodø anirem cap a les Illes Lofoten i fins a Tromsø, Alta i Nordkapp. Ja de tornada, Karasjok, Inari, Rovaniemi, Parc Nacional Salamajärvi,Turku, Hèlsinki, Tallinn, Riga, Vílnius, Gdańsk, Berlín i Potsdam, Dresden, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck (Tyrol), Cortina d'Ampezzo (Dolomites), Venècia, Gènova, Barcelona i Ribes de Freser.