Welkom         Wie zijn wij          Producten          Onderzoek          VMC Programma          Loopbaan          Contact
Psychologisch adviesbureau Via Mentalis Consultancy

Er zijn vele verschillende merken, producten en therapieën. Elk product, merk en therapie heeft zijn sterke en minder sterke kanten. U wilt uiteraard het beste van allemaal. 

Via Mentalis Consultancy heeft een eigen unieke en succesvolle methode ontwikkeld in combinatie met die elementen van bestaande therapieën, begeleidingsvormen en levenswijsheden die werken en bewezen hebben dat klachten verminderden en uw geluk, productiviteit, constructiviteit en tevredenheid zal verhogen.


Benadering
 

Onze benadering is praktisch en pragmatisch. Wij doen wat werkt. Wat heeft u aan uitspraken als: “probeer meer in het hier en nu te leven”, “laat het verleden los”, “je bent mooi zoals je bent”, “communiceer eens wat beter”, “je moet je niet zo laten kennen”, “focus eens op de mooie dingen van het leven”, als u niet weet hoe u dat moet doen. 

Via Mentalis Consultancy begeleidt u op een zeer concrete en praktische manier bij de wijze waarop u de geschetste veranderingen kan bereiken.

Uw wensen
 

Uit ervaring weten wij dat de één hulp wil via internet. De volgende wil een e-learning programma volgen. De ander wil schriftelijk contact. En er zijn uiteraard ook vele mensen die persoonlijke face to face hulp prettiger vinden. Bij Via Mentalis Consultancy kan dit allemaal, ook in alle mogelijke combinatievormen. 

Tot slot willen wij benadrukken dat wij ons voor 100% zullen inzetten voor een gezonde, duurzame en kwalitatief hoogwaardige samenwerking met u als opdrachtgever.