СПИСАНИЕ "Магията гоблен"

ОТ 06.06.2011 ГОДИНА - СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ!
ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ СПИСАНИЯ (ОТ 1–ви ДО 14–ти БРОЙ) ЗА 30.00 ЛЕВА!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С БЪЛГАРСКИ ПОЩИ КАТО ПРЕПОРЪЧАНА ПРАТКА!
Плащане по банков път или с пощенски запис.
 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!
(ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА)
 
 
 
 
 
Целта на„Магията гоблен”, е да Ви омагьоса завинаги.

Това не е просто списание, а средство за създаване на портрети и картини от втъкани нишки. Различните цветове, светоусещания и творческа мисъл си дават среща, за да покажат, че красотата и хармонията са непреходни. Всеки един читател, от страниците на новото списание, ще усети удоволствието от това да създава изкуство със собствените си ръце и ще разбере, че красотата и хармонията са непреходни.

Екипът на „Магията гоблен” ще се старае да предлага на Вас читателите разнообразни по отношение на тематика и стил гоблени. Някои от тях ще ви връщат към годините, когато гобленарството е било създадено, а други ще имат съвременен вид.

Но това няма да е всичко!

На страниците на списанието ще намерите и най-различни мотиви за покривки, салфетки, кърпи и други, изделия от плат, които могат да се ползват в съвремнното домакинство. Също така във всеки брой ще има кулинарни рецепти – изненада

И още ...

Ако искате да изработите някой от предложените в списанието модели можете да направите поръчка за комплектован гоблен с панама, конци и легенда.

Приемаме и индивидуални поръчки за изработване на гоблени по Ваша любима картина, снимка или просто идея.

А ако сте пропуснали някой от предишните броеве, можете да ги закупите, като направите поръчка на GSM: 0884 529 870 или e-mail: veveta.eood@gmail.com и изпратите пощенски запис на адрес: София1151, п.к. 3, Веселка Любчова Петрова
При поръчка на два или повече броя наведнъж, получавате отстъпка. Плащате 5 лева за два броя и 7 лева за три, 10 лева за четири, 13 лева за пет, 15 лева за шест, 18 лева за седем, 20 лева за осем и 22 лева за девет, 23 лева за 10 и 25 лева за 11 броя.
 
За жителите на гр. София предлагаме и нова услуга - доставка на списания на адрес, като цената за доставката ще бъде само един лев, независимо от броя на поръчаните списания. За момента имаме възможност да ви предоставим всеки брой, излизал до сега.
 
 

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ В ДЕСЕТИ БРОЙ

Скъпи читатели.

Ето, че измина една година откакто на бял свят се появи списание „Магията гоблен”.

За това време минахме през много трудности, съмнения и безсънни нощи, но най-вече през безкрайната радост и удовлетворение след излизането на всеки нов брой.

От самото начало една от най-важните ни задачи беше да поддържаме постоянна връзка с вас – читателите. Сега, в навечерието на първия рожден ден на „Магията гоблен”, искаме да благодарим на всички, които ни подкрепяха и поздравяваха за всичко постигнато до момента. Благодарим и на тези, които не бяха съвсем удовлетворени.Това ни амбицира и ни накара да работим упорито, за да заслужим одобрение и положителна оценка за нашия труд от възможно по-голям брой читатели.

Създаването на списанието донесе много радост и на целия ни творчески екип. Повечето от нас бродират от години и винаги с огромно удоволствие посягаме към иглата през малкото свободно време, с което разполагаме.

Ще ви бъдем много благодарни, ако и през тази година не жалите редакционните ни телефони. Всяко споделено мнение е изключително важно и ценно.

Не забравяйте, че това, което виждате на страниците на списанието до голяма степен зависи от самите вас. Идеята ни е да предлагаме разнообразни модели и по възможност се съобразяваме с желанията ви. „Магията Гоблен” е вашето списание, използвайте го.

Искаме само да направим уточнение за онези от вас, които се обръщат към редакцията ни с молба да издирим схема или разработка на друга фирма. Това не можем да направим. Всички модели в списанието ни са разработени от наши дизайнери и отговарят на нашите критерии за цветоусещане и стил. Дано се харесат и на вас.

С пожелания за ползотворна година и повече усмивки:

Таня Петрова

редактор

Скъпи читатели, списанието ще се разпространява само по предварителна заявка и абонамент. Тиражът е ограничен и за да сте сигурни, че “Магията гоблен” ще достигне до Вас, не се колебайте и се абонирайте.

Цената за един брой е 3.00 лева. Пощенските разходи са на стойност 1.50 лв. за препоръчана и 0.90 лв. за обикновена пратка. Тези от вас, които вече са се абонирали няма да доплащат. Изпращането ще се поеме от редакцията. Заплащането на абонамента се извършва с пощенски запис. Не забравяйте да отбележите в поканата точно кои издания искате да получите. За повече информация се обадете на редакционните телефони или ни пишете на електронната поща.

 

ВСИЧКИ МОДЕЛИ СА РАЗРАБОТКИ НА ФИРМАТА

Подстраници (1): Списания 2009
Comments