8.12.2012

Uudet Internet-sivut on avattu!

 

Suomen Veteraanimäkihyppääjien uudet Internet-sivut ovat avattu osoitteeseen www.veteraanihyppaajat.com. Vanha sivusto on olemassa vielä vähän aikaa vanhassa osoitteessa, mutta muuttakaahan kirjanmerkkeihinne tämä uusi osoite! Tuttu ja turvallinen vieraskirja säilyy entisellään ja se aukeaa myös uudelta sivustolta.

Päällimmäisenä tavoitteena on, että sivuston asiat pysyisivät ajantasaisina ja tuoreina. Tietenkin toiminta on sesonkiluonteista niin ”uutisia” ei ole tarjota ympäri vuoden. Tarkoitus on ylläpitää ”veteraanikisakalenteria” ja päivittää sinne myös tulokset sitä mukaa kun niitä syntyy. Tässä kohtaa kisajärjestäjät ovat avain asemassa. Sivustolla ei voi julkaista tuloksia, joita kisajärjestäjä ei ole toimittanut!

Kuvien ja videoiden osalta tarjonta on toistaiseksi vaatimaton, mutta asia täydentynee, kun sivusto nyt otetaan käyttöön. Jos sinulla on maan mainioita kuvia, vaikka vanhojakin, voit lähettää niitä osoitteeseen vetksut@gmail.com. Kaikkia kuvia ei tietenkään voida julkaista. Myös, jos olet luonut kattavia verkkoalbumeja leireistä, kilpailumatkoista tms, voit ilmoitella niiden osoitteita. Muistakaa kuitenkin, että kuvat tulee olla itse otettuja! Muistakaa tekijänoikeusasiat.

Sivujen ylläpidosta vastaan minä, Jani Vaili, joka olen aiheen harrastelija-puuhastelija. Mikään ammattilainen en ole, mutta tämä on nyt neljäs ylläpidettävä sivusto oman blogin ja seuran Facebook-sivun lisäksi.

Sivustoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä  vetskut@gmail.com

 Jani Vaili, Karijoki