1.10.2013Tervehdys Vetskut!
 
Viime viikonloppuna pidettiin Suomen veteraanimäkihyppääjät ry:n leiri akselilla Jyväskylä-Saarijärvi. Samassa yhteydessä pidettiin yhdistyksen vuosikokous Jyväskylässä. Vuosikokouksessa allekirjoittanut valittiin puheenjohtajaksi ja hallitukseen valittiin uusina jäseninä Pasi Huttunen , Rauno Komulainen ja Erkki Ahtiainen. Hallituksessa jatkavat Kalevi Kantola ja Ari Raitoharju. Hallituksen varajäseninä toimivat Juha Nykänen, Markku Jantunen ja Pekka Korhonen.

Tuleva kausi aloitetaan perinteisesti Itsenäisyyspäivän aikaan Taivalkoskella leirin, kisojen ja pikkujoulun merkeissä. Tänä vuonna MM-kisat tulevat vastaan jo tammikuun lopulla, joten MM-kisojen osalta tiedustelut lennoista, majoituksista ym. ovat jo käynnissä.

Muusta toiminnasta, lähinnä leireistä ja kisoista syyskokouksessa käytiinkin antoisaa keskustelua. Kisakalenteria rakennellaan talveksi ja pyrimme ottamaan yhteyttä järjestäviin seuroihin, että saisimme veteraanisarjoja mukaan kilpailuihin. Leirin osalta ole puhetta muunmuassa siitä onko kesän aikaan (muovimäki kaudella) tarvetta kahdelle leirille vai pyrimmekö järjestämään yhden lerin niin, että saisimme porukkaa mahdollisimman paljon mukaan. Haasteena leiriä ajatellen pidettiin sellaisen mäkikeskuksen löytämistä, mikä palvelisi koko jäsenistöä. Hyviä ehdotuksia tuli jo kokouksessa mahdollisista leiripaikoista, mutta otamme mielellämme hallituksessa vastaan ideoita leiriasiaa ajatelle, sekä myös kilpailuita ajatellen.

Pyrin laatimaan mahdollisimman pian jäsenkirjeen, mistä ilmenee tarkemmin tulevan talven ohjelmaa ja tietoa jäsenmaksuista ym. Toivottavasti tähän jäsenkirjeeseen saisimme jo tietoa talven kisoista.

Toivon aktiivista osallistumista, ideoita ja myös apua teiltä kaikilta, että pystyn edes puoliksi täyttämään edeltäjieni jättämät saappaat.

Lumia odotellessa, mukavaa syksyä kaikille. Pomppiminen kannattaa aina!Ystävällisin terveisin

Taneli Niemi