Почетна

Добродојдовте на нашиот веб сајт!

 Овој сајт е создаден да ве информира за услугите кои ние ви ги нудиме !


          Ние ја разбираме и споделуваме со вас пасијата кон милениците и сме обврзани да обезбедиме профисионална медицинска грижа за вашиот миленик!

     Благодарни сме што довербата за здравјето на вашиот миленик ни ја доверивте токму нам !

            Во склоп на амбулантата функционира и пет шоп каде можете да најдете се за вашиот миленик (храна, опрема, играчки, хигиенско-медицински препарати  ...)

     Доколку имате некакви коментари, сугестии или прашања , слободно контактиратје не на нашата емаил адреса или контакт телефоните

 

Ветеринарна амбуланта Ветколл

 

 


Еукануба натпревар за кучиња ( Eukanuba dog challenge)

Eukanuba World Challenge


Comments