Home‎ > ‎

За нас

Овој сајт е создаден да ве информира за услугите кои ние ви ги нудиме

 Ветеринарна амбуланта Ветколл во служба на здравјето на милениците !

Ние ја разбираме и споделуваме со вас пасијата кон милениците и сме обврзани да обезбедиме профисионална медицинска грижа за вашиот миленик!

Благодарни сме што довербата за здравјето на вашиот миленик ни ја доверивте токму нам !

Во склоп на амбулантата функционира и пет шоп каде можете да најдете се за вашиот миленик (храна, опрема, играчки, хигиенско-медицински препарати , ...)

Доколку имате некакви коментари, сугестии или прашања , слободно контактиратје не на нашата емаил адреса или контакт телефоните