ДОБРОДОЈДОВТЕ

Ние ја разбираме и споделуваме со вас пасијата кон милениците и сме обврзани да обезбедиме профисионална медицинска грижа за вашиот миленик

Благодарни сме што довербата за здравјето на вашиот миленик ни ја доверивте токму нам

Во склоп на амбулантата функционира и пет шоп каде можете да најдете се за вашиот миленик (храна, опрема, играчки, хигиенско-медицински препарати )

_____________________________________________________________________________________________________________________________
      
    ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ,


Ве известуваме дека од понеделник (03.09.2018 год) започнува кампањата за бесплатно микрочипирање на домашните миленици која ќе трае до март 2019 год. Со апликацијата на микрочипот, задолжително е миленикот да поседува пасош и да прими вакцина против беснило .

Ве молиме да го закажете вашиот термин однапред како би се избегнале гужви и подолго чекање
02 / 3110-268 , 070/255-512, 070/638-764


Ви благодариме и ве очекуваме !

YouTube Video 
Амбуланта


  
 
Кинологија


Кинологија