VEST SVET MEDIA je novinska medijska agencija i najbolji najpopularniji nezavisni slobodarski sajt portal sa istinitim, najtačnijim i najkvalitetnijim medijskim proverenim informacijama i pravovremenim pravim vestima u koje svi treba da veruju

Najnovije vesti | VESTI

________________________________ | ___________________________________

Сјајан манифест Звездиних навијача у вези Кошарке и Српског спорта

30.3.2019 - VestSvetMedia -SportPrenosimo sjajno pismo redakciji nepoznatih navijača Crvene zvezde povodom povodom brilijantne atmosfere podrške crveno-belim košarkašima sinoć na fudblaskoj utakmici i sumnjivih dešavanja i nameštanja u košarci ABA ligi i stanje odnosa sporta, naroda i politike.---Смрт режимском усташком пројекту Јсд птаризанДржаво, докле пљачка буџета да би се финансирало пропало Jугословенско лоповско друштво Срањизан ??!- 7 милиона евра пљачке нашег новца , да би се спасио од гашења ЈСД ККП Нис Мтс Тесла. И не само то већ се сендвичаркса стока нада да ће наместити плеј опф!?!- ватерполо спашавате говна режимска jsd vkp reifehisen, 3,3милиона евра дуга, у спорту који се игра у 5 држава и избацује са Олимпијаде. Мафије перу паре и тргују дрогом... -2,5 милиона евра у фудбалу дуга плаћате за лиценцу, поклонили сте говнима лавор , државни стадион војске... бесправно отимате јавну имовину и буџет зарад непостојећег југословенског пројекта. Да подсетимо да је српска Звезда избачена из европе 2014 због лиценце . сад мртви јфкп већ други пут пљачка буџет за лиценцу... >>>

Jadnici crnokošuljaški, možete da samo nam pojedete govna..

Politika - 12.12.2018 / VestSvetMedia

Mizerija lažno opoziciona, misle da ako su napunlii jednu/1 ulicu od 7000 ulica u Beogradu, da su jaki. Navikla koalicija govnojedačke narkomansko pedofilske drugosrbijanske stoke na neke žurke u francuskoj ulici gde ima 50 ljudi, pa im ovo sad, deluje ogromno, plafon. Pa samo na Marakani prosečno vikendom na manjim utkamicama se okupi oko 10000 gledalaca (sa plaćenom ulaznicom) a da ne govorimo o LŠ, 60000 . A i na manjim utakmicama bi bilo bilo vise gledalaca, da ustašoidni grobljansko cijaški mediji i gnovinarski botovi ne vrše antizvezdašku antisportsku i propozorišnu propagandu, kao i ovaj propali pedo-gej klovn glumac, jer znaju da samo prave revolucije počinju na stadionima, (na Zvezdinom, jer samo je FKCZ pravi sportski klub, a ostalo su sekte), a ove nekro pedo francusko crnogorsko kriminalne klintonovske crnokosuljaške šetnje aveta mračne tajkunske i pseudosportske prošlosti ...

Čitaj dalje... >>>

__________________________________

Kladioničarske priče

Politika - 12.10.2018 / VestSvetMedia

Jasno je svima da vatikansko ustaško grobljanski lobi sa pipcima u Uefa mafiji stoji iza ove klevete o kladioničarskom nameštanju utakmice FKCZ- Psž u parizu. Od strane nekog plaćeničkog franjcuskog vojnog obaveštajnog novinara.

Koje je Crvena Zvezda zvanično ljutito demantivala saopštenjem za javnost.

Franjevačko francuska sekta, famozna crono-bela hobotnica predvođena upravim kluba iz zemunela, ćurkovićem ustašom, jehovinim svedokom gebelsom dupeuvlakačkom stranim službama ž. pantićem i medijski magnatom i starim udbašem sad na čelu vojnog kluba i v. novosti m. vučelićem, stoji kao doušnik iza ovog medijskog napada na stub Srbije FKCZ, i zavrišiće brzo sa metkom u glavi ovaj trojac rimokatoličkih i britansko nacističko šiptarskih judejskih arapskih komunjarsko bankarskih agenata. Koji u duhu fašističkog atentata na Kralja Aleksandra u Francuskoj imaju ambiciju da naude ponovo Srbiji koja uz Zvezdu kao simbolu reakcije i narodnog slobodarskog otpora sistemu faraonske vladavine postaje imperatorska velesila, svojim sjajnim fudbalskim rezultatima i navijačima, doprinese i stabilizaciji ekonomije Srbije.

Ništa neće Zvezdu, Beograd, Srbiju i istočno Pravoslavno carstvo, zaustaviti u njenoj slavnoj Evro ekspanziji kroz fudbal, već će označiti poslednji ekser kojim uefa i grobari zakucavaju i pokopavaju svoj Jsdfk Kradizan, kraj lopovskog projekta duboke države fk franjizan je otpočeo i ovo su im poslednji propagandni očajnički trzaji malog sitnog paradržavnog udruženja agenata komunjarskih milogorskih ptarskih sekti klanova i silovane male dece sa tužnim detinjstvom, koja misli da ćemo mi večito biti tolerantni i pridržavati kodeksa o ne napadanju nedužnih, dok oni reže u svojim pesmicama ko čkepi. Da ćemo biti zaneseni našim radostima, slavi crvenobelih boja i trijumfalnih pobeda i zaboraviti da gazimo sitne crnobele miševe.

Čitaj Dalje >>>>

__________________________

Црвено-бело изнад црнила

Sport - 7.10.2018 / VestSvetMedia


Сви црни гробари усташки су болесни и опседнути смрћу. Макарбе, фестивале смрти праве свуда и тиме призивају слуте несрећу овоме светлом српском народу.

Себе су одавно закопали у помраченој тами, и фудбалски поиспадали из Eвропе ови црни овдашњи и они томпсонови, а сад кукају и прозивају што не могу они боље од нас да брукају Србију, Балкан у Европи, као пре. А само нас заражавају вирусом своје утопије и саботирају позитивни дух тријумфалног марша покоравања ЛШ .

Ево јуче читам гробари промовишу у режимским медијима смрт неког безвезног детета, њима популарног дукија, дулоа... увек неки надимак дају гновинари, Mондо наслов - покопан уз звуке химне фрањизана, као да је то позитивно, и малтене као да им је вођа навијача, а није ни Пздан умео да изговори тако мали, а камоли да има везе са тим клубом... Али ето, јсд рекеташка парадржавна мафија га узела, да би могао да се лечи, а 400 друге болесне деце које није прихватило тај сценарио чека болесно у анонимности, па они су шатро опозиција и очекују кукњавом да им СНС намести и титуле и паре опране, јер је умро неко тако политички инстант битан као њихов навијач, а они јелте, не знају без политичког намештања спортски да освајају бодове. Па час су опозиција, а час им власт годи. А за спорт никад таленат нису имали, ко ми звездаши... Само мраче том емо срцепарајућом црном вешћу, кукањем на судије и хуманитариим притисцима, да би пореметили јавности високу вибрацију наше Звездашке силе у ЛШ, који цео народ треба да подржи.


Читај даље >>>

sport

____________________________________


Црвена звезда оле...

Sport - 6.10.2018 / VestSvetMedia


Главна тема у јавности ових дана треба да је како одбранити Звезду и њен ЛШ тријумфални марш, од негативне енергије која долази са јна пашњака, актуелно - поводом саботаже дербија, где су нам играчи тровани и прећено да би држава купила политички мир и наместила јсдп бод, доводећи у сумњу гејометријом очигледно пређену линију лопте, а и да није прешла, па шта. Звезда је имала пуно више неправди у историји дербија, отетих титула, веже су ране нерегуларне и непризнате 2017 и спискова нерегуларности и у дербјима судјских крађа, пенала, гола руком, картона због повлачења за дрес. когаје су и при овом голу Боаћија кидали, тренера расисте, нерегистрованх играча, двоструких аршина и правила ФССа.

Те потом медијско тровање поводом слабијих издања Ц.Звезде у прве две утакмице у ЛШ коју су злонамерници у структури власти и квазиопозиције призвали кроз лош медијски однос . Главна под тема свега тога јесте, болест, шизофренија, комплекси, анонимног умирућег клуба и губитничке мањине навијача и фудбалера пратизана и њихових крими парапартијских ботова.

читај даље >>>

sport

Promena naziva države u Velika Srbija / Belo Crvena

Politika - 30.6.2018 / VestSvetMedia

Sve ovo što је nas Srbiju loše zadesilo na SP u fudbalu u Rusiji je odraz novog mentaliteta srbskog naroda nametnutog od zapadnih centara moći . Vučić i njegovi prethodniici pričaju stalno kako smo mala država, kako treba da se kao ribe snalazimo u bari prepunoj velikih država ajkula, pa onda ide faktor masovne hipnoze zvan religija, hrišćanstvo, mondijalizam, kultura.. govore nam da treba praštati, okretati obraze, biti fin, čekati nekave karmičke kazne za zločince i genocidne narode okolo, pa onda priča kako smo jadni stradali u ratovima, bolje da decu pravimo, pa gej parade ,vaginizacija slavnog osvajačkog naroda, rijalitiji, kič šund muzika kultura.

Zašto smo samo Srbija, a ne smemo da budemo Velika Srbija? kao da je to nešto loše i strašno želeti ekspanziju zemlje i teritorije na masovnom nivou svesti.

Muškarac kome car nije stalno u fazi erekcije je isto što i žensko.

politika


_____________________________________


Kriminalac Danilović se postavlja na čelo KSS ?!

Sport - 1.12.2016 / VestSvetMedia


Kako VestSvetMedia saznaje tajni kriminalni državni klanovi, CIA ambasade i gorbljanska kompleks hobotnica planira da postavi P.D. na čelo košarkaškg saveza Srbije.

Ovo je nedopustivo, iz više razloga, a glavni da je reč o tipičnom krimnalnom dileru i otpadu gorbljanske sekte lopova koje je tokom protekle decenije učestvovao u projektu uništenja KK C.Zvezda (koji nije uspeo, ali franjevačko zagrebački lobi za smisao postojanja ima sabotažu najvećeg i najboljeg srpskog i beogradskog kluba ).

Podsetimo javnost da taj krimos Danilovic nije nikakva kosarkaška legenda, već svinjoševićev krimi poltron i jedan neobrazovani seljak bez fakulteta, nesposoban da upravlja bilo čime, osim da vodi mutne poslove paraorganizacije državne sive zone. I poznat po tome sto je sekao sebi prste tokom kafanskog opijanja sa kumom.

sport_______________________________


Molim upravu Crvena Zvezda...

3.12.2016 - VestSvetMedia - Sport

Kako saznaje VestSvetMedia - jedna veoma uvažena poznata značajna osoba uputila je molbu upravi FK Crvena Zvezda da se obračuna sa JSDFKp. upravom, grobarima, FSS, sudijama, novinarima medijma, sorošoidima, državom, političarima, mafijom, udbašima, jezuitima, masonima, bankarima, sistemom, i svim ostalim antizvezdaškim zlikovcima! Jer prvi svetski navijački rat samo što nije počeo.

U suprotnom bi posle skorašnjih dešavanja u fudbalu, sabotaže finansijske kluba od strane države i političko sistemske mafije koja nastavlja politiku prethodnih garnitura praveći projekte od lopovoskog kriminalnog jsdp fudbalskog a i košarkaškog kluba, sa kriminalcima poput Vučelića otimajući zvezdaški narodni novac iz budžeta, sabotirajući ulazak kluba u Ligu Šampiona usled nedovoljno plaćenih pojačanja, uz brojne sudijske krađe i nameštanja filijale franjinom klubu u sezoni 2016-2017, i sad dok se javnost medijska spinuje drugim dešavanjima nezapaženo prolazi vest da lopovi iz humske, sps i sns nastoje da spreče oduzimanje 6 bodova pratizanu po praviniku FSS-a zbog nepravilno registrovanog igrača Vlahovića koji nije imao pravo da igra niti bude na klupi jer kao omladinac je trebao da prođe redovne lekarske preglede, a delegati iz FSS podmićeni su to dopustili. A za isti slučaj fk Voždovac je kažnjen oduzimanjem bodova jer im je igrao igrač bez redovnog specijalnog lekarskog pregleda. Da li to znači da su oni specijalni i iznad zakona, a svi drugi manje bitni?! Da li i Zvezda i njeni navijači mogu da krše zakone ubuduće...

sport

NLO upozorava

5.2.2019, 11:49 PM /VestSvetMedia

Uskoro srpske vlasti u Beogradu postavljaju veliki spomenik Stefani Nemanji na Savskom trgu ispred bivse zeleznicke stanice.

Sramota bi bila da pored spomenika jednog tako velikog digniteta, tradicinalnog klero drzavnickog vodje, stoji nekakav bivsi pornicarski bioskop i shop, tako odvratnog komunjasko ustaskog naziva. I trebalo bi ga ukloniti.

Da podsetimo - Pre nesto godina anonimni vandali koji jos nisu uhvacni, za razliku od nekih nebitnih likova, u strasnom mrziteljskom zlocinu i piru ravnom onom skidanju krsta sa kosovske crkve, srusili su natpis na bioskopu Zvezda, crvena slova na beloj pozadini.

Navijaci Zvezdini i NLO tranka protestovali su i trazili vracanje crveno-belog og naziva na legendarnom bioskopu Zvezda! No, neko od mocnika jeste prosle godine vratio natpis ZVEZDA ali sareni, na plavoj pozadinni!?

Gradske i drzavne vlasti su duzne da objasne gradjanima sta se tu desava? Ko je rusio ?

ČITAJ DALJE ...

  • Vesti
  • Politika
  • Sport
  • Svet
  • Društvo

Edit this menu via the Pages tab

Show meReklamni prostor