O NAMA

WEB STRANICE "VESELA UČIONICA" PRESTALE SU SE UREĐIVATI KRAJEM ŠKOLSKE GODINE 2008/2009.
NAPOMENA: Molimo drage korisnike, koji žele kopirati ili na bilo koji način koristiti materijale sa ovih stranica, neka na peuzetim materijalima navedu izvor:https://sites.google.com/site/veselaucionica
Hvala unaprijed !
10. srpnja izašao je novi, 75. broj, našeg časopisa Enter i u njemu najsretnije vijesti:                                                    Naša je VESELA UČIONICA osvojila
1. mjesto
u natječaju TOP 5 za najbolje školske web-stranice u školskoj godini 2008./2009. !!!
Enter će nas na jesen posjetiti i tada će nam biti uručena nagrada - digitalna videokamera! Dobit ćemo i pravo da istaknemo logo Enterovog nagradnog natječaja.
Proslavili su se i naši prijatelji iz OŠ Sveti Đurđ sa osvojenim 5. mjestom ! Bravo za sve nas!!!!

NAŠ 1. FOTO ALBUM :

POSJEĆENOST NAŠE STRANICE

GOOGLE ANALYTICS je pratio i bilježio, a mi odgovorno prenosimo
(i sa engleskog prevodimo):

od 19.
prosinca 2008. pa do 10. srpnja  2009. naša je stranica imala

4 345 posjeta 
iz 
24  države  svijeta  !
1 put tjedno postavit ćemo kompletnu 3analizu posjeta GOOGLE ANALITICSA u PDF-u na posebnu podstranicu ove stranice. Još brže ćete do nje doći kliknuvši na ovaj link:
ANALIZA POSJEĆENOSTI STRANICA  10.6. je dan kada su učenici iz VESELE UČIONICE posebno nagrađeni za svoj rad i trud tijekom protekle školske godine.

Naime, zbog marljivog rada i promocije naše škole naš je r
azred nagrađen pizzom i sokom od strane naše ravnateljice, gospođe LOLITE PAŠALIĆ, kojoj se i ovim putem, najljepše zahvaljujemo. A našem Dadi hvala za divan desert! Bravo za nas!!!

Svi učenici su crtali svoje prijedloge, svi učenici su glasovali i izabrali GRB - LOGO NAŠEG RAZREDA:

Bravo za našeg ROKA - autora ovog simpatičnog lika koji nas je sve osvojio!

  2. OŽUJKA SRETAN JE DAN ! NAŠA VANESSA PREDLOŽILA NAM JE DA NA JEDNOM SATU RAZREDNIKA IZVRŠIMO IZBOR PO 5 NAMA NAJDRAŽIH ... KAKO BISMO SAZNALI ŠTO NAŠI UČENICI NAJVIŠE VOLE, A I KAKO BISMO SE PRIJAVILI U JOŠ
JEDAN TOP 5 - OVOGA PUTA U ČASOPISU DJEČJI KLUB. REČENO - UČINJENO ! SAT RAZREDNIKA ORGANIZIRAN, IZBOR IZVRŠEN, SVE POSLANO U DJEČJI KLUB. A DA NI JEDAN TRUD NIJE UZALUDAN, DOKAZALA JE I TETA GOGA IZ DJEČJEG KLUBA KOJOJ SE I OVIM PUTEM NAJTOPLIJE ZAHVALJUJEMO. ČITATELJI DJEČJEG KLUBA POZVANI SU I DA POSJETE  NAŠU RAZREDNU WEB STRANICU !
BRAVO ZA VANESSU,BRAVO ZA CIJELU VESELU UČIONICU!
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
KAD SMO SE VRATILI SA PROLJETNIH PRAZNIKA, 20.4.U ŠKOLI NAS JE DOČEKAO PAKET - KUTIJA LIZALICA ZA CIJELI RAZRED OD DJEČJEG KLUBA !
BAŠ SU DRAGI - PUNO IM HVALA!


I NAŠI PRIJATELJI IZ OŠ SVETI ĐURĐ IMAJU SVOJE WEB - STRANICE !
MOŽETE IM SE JAVITI KLIKNUVŠI NA OVAJ LINK:

http://www.nesebicnoprijatelji.profusehost.net

SVI, ALI BAŠ SVI POSJETITELJI, MORATE POSJETITI OVAJ LINK :PREZENTACIJE NAŠIH PRIJATELJA...
 I VIDJETI KAKO JE NAŠA PRIJATELJICA ELENA IZ OŠ SVETI ĐURĐ NAPRAVILA PREZENTACIJU
O NJENOJ NAJMILIJOJ BOJI!ELENA-MAJSTOR SI!U 70. broju "ENTERA" (u rubrici NAGRADNI NATJEČAJ TOP 5) osvanuo je naslov:
Svi u 3. razred!  i još bolji podnaslov:Pozivamo vas u 3. razred jer tamo imamo štošta naučiti o izradi web-stranica...,
a između ostalog piše i ovo: "...Postavlja se pitanje kako to da u manjim sredinama nastaju tako dobre školske web stranice. Imaju li bolje učitelje, bolje škole, bolja računala? U takvim sredinama često postoji dodatna motivacija i učenika i učitelja da se napravi nešto novo i kvalitetno. Što nam to govori? Za dobre školske web stranice ne trebaju vam čudesa tehnike, najnviji web-editori, serverske ili lokalne skripte, ultrabrzi Internet itd., nego prije svega želja da se napravi nešto dobro. To je temeljni ključ uspjeha."

A mi bismo još i dodali: To je ključ uspjeha u svemu!
A i ono prvo što su napisali, a mi podebljali,
također stoji :)))
3. b i učitelj Dražen Vađunec su odlični - ponosni smo što su naši prijatelji !
Bravo i za OŠ SVETI ĐURĐ, a i za OŠ TUČEPI !

OVAJ VESELI RAZRED ČINE:

Luka Brbić                           Roko Lončar 
  Marko Brigić                Matej Mijačika
    Zanko Čobrnić                Filip Mravičić     
Ratko Čović         Vanessa Vana Rogga       
    Ante Dragičević                  Stela Šarić
Kristina Dragičević             Laura Sušac      
  Petra Dragičević                Ante Šestić    
Željko Grgona                 Lucija Vela   
     Šimun Ivančević             Marina Vitlić    
                           Dado Vranješ        
i  učiteljica  Marlena  Bogdanović
  • NAS 20: PREDLAŽEMO,  OSMIŠLJAVAMO, PRIKUPLJAMO, PIŠEMO, PREPISUJEMO, RIŠEMO, FOTOGRAFIRAMO, SKENIRAMO...I NAPOKON, POSTAVLJAMO MATERIJALE NA OVE STRANICE...
VAŽNO !!!

27.4. je još jedan presretan dan! Naš je razred zauzeo naslovnu i još jednu

- CIJELU stranicu  u najčitanijim i najvećim dnevnim novinama u Dalmaciji (A i šire!) - SLOBODNOJ DALMACIJI, u prilogu o djeci i mladima: MALI ODMOR ! Uredništvo lista je nekoliko dana ranije poslalo reportera u našu školu koji je napravio pravo profesionalno
fotografiranje u bezbroj snimaka! A kad je Slobodna stigla na kioske…. Evo samo nekoliko podnaslova: „Trećaši uređuju VESELU UČIONICU u mreži svih mreža.“ , „ Učenici OŠ Tučepi rade odlične stvari“ , „Trećaši iz Tučepi ažuriraju prve hrvatske razredne web stranice.“ , „Učenici OŠ Tučepi osmislili jedinstven projekt VESELA UČIONICA u koju svi mogu zaviriti“ …. Teško je ovdje sve opisati i prepričati. Sve potanko pročitajte kliknuvši na: http://www.slobodnadalmacija.hr/Mali-odmor/tabid/196/articleType/ArticleView/articleId/52026/Default.aspx.  Učenici su jako uzbuđeni i preponosni na svoj rad čiju su vrijednost u Slobodnoj Dalmaciji itekako  prepoznali. Na krilima ovih divnih pohvala VESELA UČIONICA nastavlja dalje – u istom ritmu!!! Ovim se putem još jednom zahvaljujemo divnoj redakciji MALOG ODMORA ! Naše utiske pročitajte u rubrici MI PIŠEMO .

Ovu vijest odmah je objavio i naš lokalni tjednik MAKARSKA KRONIKA u broju 333.

OSTALI FOTO ALBUMI:

NAŠ VIDEO:

  JOŠ VAŽNIH VIJESTI :
10. LISTOPADA SRETAN JE DAN!  MI U ČASOPISU " ENTER"!
UREDNIŠTVU "ENTERA" SE  SVIDJELA NAŠA STRANICA! ČAK NAM JE PREDLOŽENO DA SUDJELUJEMO U IZBORU "TOP 5"  ZA NAJBOLJE  WEB STRANICE! PA NARAVNO DA ĆEMO SE PRIJAVITI !!!
NAŠE JE PISMO UVRŠTENO U PISMO MJESECA , A U ŠKOLI NAS JE DOČEKAO PAKET: MAJICE ZA CIJELI RAZRED, KAO NAGRADA I POTICAJ ZA JOŠ BOLJI RAD NA NAŠOJ WEB STRANICI.!!! OVAJ POKLON - RAKETNI JE POGON ZA JOŠ BOLJI RAD!  BRAVO ZA NAS!!!
 

I U BROJU 67 - ZA STUDENI, "ENTER" JE NAŠAO MJESTA ZA NAŠE PISMO!!!
 HVA
LA UREDNIŠTVU!
LIJEPO JE VIDJETI IME NAŠEG MJESTA U ČASOPISU KOJI SE RADO ČITA U  CIJELOJ HRVATSKOJ  -  A I ŠIRE...

U "ENTERU" BROJ 68 - ZA PROSINAC, OTVOREN JE NOVI  "TOP 5" ZA OVU ŠKOLSKU GODINU I KAO PRVI PREDSTAVLJENI SMO MI: TREĆAŠI IZ VESELE UČIONICE! DOBILI SMO DIVNE POHVALE:"UMJESTO DA REDAMO POHVALE OVIM STRANICAMA, POSTAVIT ĆEMO PITANJE - KAKO JE MOGUĆE DA JEDAN MALI RAZRED IZ MALIH TUČEPA NAPRAVI OVAKO  "VELIKE" WEB STRANICE? SADRŽAJNO, DUHOVITO, POUČNO I VESELO. SVE ŠTO TREBA ŠKOLSKIM WEB-STRANICAMA."
IAKO JE IZABRANI "GOOGLE SITES" PUN OGRANIČENJA, MI SE TRUDIMO I TRUDIT ĆEMO SE I DALJE DA NAŠE WEB-STRANICE BUDU JOŠ BOLJE.
IDEMO DALJE!