ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ VERNILAC ΒΑΦΕΣ ΛΑΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 
          ΧΡΩΜΑΤΑ  ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ VERNILAC ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
         ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ  ΠΛΑΣΤΙΚΑ  ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ

          ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ  ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ   
               ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 34 & ΚΑΝΑΡΗ 22 - ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  •      ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ
  •      ΤΗΛ: 2106000445  -  FAX: 2106000355  
  •      mail:vernikiavasileiou@gmail.com
             
               ΒΕΡΝΙΚΙΑ  ΕΠΙΠΛΩΝ  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ  ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΛΕΙΑΝΤΙΚΑ.

               ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΚΑΣ - ΣΟΥΡΦΑΣΕΡ - ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ  ΞΥΛΟΥ  ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ .

               ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΉ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΏΝ.               www.facebook.com/vernikiavasileiou


 
  .................................................................................................................................................................................................................................
  .................................................................................................................................................................................................................................
     ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

  

   


Durocoat 7400

Γεμιστικό υπόστρωμα με ισχυρή πρόσφυση και εξαιρετική διαφάνεια

Δεν βράζει όταν εφαρμόζεται σε πα-χύτερες στρώσεις και τρίβεται εύκολα.

Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση.VERNIKIA  VASILEIOU     LAKES 


 


 Λάκα λεύκη 8200 σειρά

Λευκή λάκα, σταθερής λευκότητας. Απλώνει θαυμάσια και συνδυάζει τέλειο φινίρισμα, απαλότητα αφής, άψογη εμφάνιση και ομοιόμορφο ματάρισμα. Διατίθεται σε τρεις βαθμούς ματαρίσματος: 20%, 35% και 60%. Εφαρμόζεται με πιστόλι, airless ή κουρτίνα. Κατάλληλη για εσωτερική χρήση.

                                                     

 


 ΒΕΡΝΙΚΙΑ  ΑΚΡΥΛΙΚΑ   ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ                              


 
  Ακρυλικό βερνίκι 4400 σειρά

100% ακρυλικό βερνίκι. Δεν κιτρινίζει. έχει άριστη διαφάνεια. απαλότητα αφής και διακρίνεται για την πολύ μεγάλη ελαστικότητά του. Διατίθεται σε τέσσερις βαθμούς ματαρίσματος: 5%, 10%, 20% και 45%. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση.

  
 


 
 Σουρφασέρ λευκό 18250

Λευκό υπόστρωμα πολυουρεθάνης, κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Είναι γεμιστικό, τρίβεται πολύ εύκολα και δεν μαλακώνει από τις τελικές λάκες 2 συστατικών. Έχει μεγάλο Pot life και εφαρμόζεται με πιστόλι, airless ή κουρτίνα.

                                                                          ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

  

     

 Πολυουρεθάνης Ρ1 Γρήγορο 4099

 
To Ρ1 είναι διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση υποστρωμάτων, βερνικιών και χρωμάτων πολυουρεθάνης. Είναι γρηγοροεξάτμιστο και χρησιμοποιείται συνήθως άνοιξη, φθινόπωρο ή χειμώνα σε αντικείμενα μικρού ή μεσαίου μεγέθους όταν η θερμοκρασία του χώρου βαφής είναι μικρότερη από 15°C περίπου

  
   

 ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
  
 
    

 
  Duromat 8800 σειρά 
 
Τελικό βερνίκι πολυουρεθάνης, με θαυμάσιο άπλωμα. Εφαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και σχηματίζει ένα τέλειο φινίρισμα με εξαιρετική απαλότητα στην αφή. Είναι οικονομικό και διατίθεται σε έξι βαθμούς ματαρίσματος: 10%, 20%, 30%, 45%, 60% και 85%. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση.


VERNILAC   VERNIKIA     LAKES


 
 
    

 
 
Λάκα λευκή 6895  στιλπνή

Μη κιτρινίζουσα. γυαλιστερή λάκα δύο συστατικών. βαθμούς ματαρίσματος:  95%   . Έχει θαυμάσιο άπλωμα, εξαιρετική λευκότητα και συνδυάζει τέλειο φινίρισμα, απαλότητα αφής και άψογη εμφάνιση. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Κατάλληλη για εσωτερική χρήση.


  

 

 ΒΕΡΝΙΚΙΑ  ΑΚΡΥΛΙΚΑ   ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ


 


 


 Ακρυλικό υπόστρωμα 4400

100% ακρυλικό υπόστρωμα, κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Έχει άριστη διαφάνεια, πολύ μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικές αντοχές. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless.

   


 Σουρφασέρ μαύρο 7089

Μαύρο υπόστρωμα πολυουρεθάνης, κατάλληλο για εσωτερική χρήση.  Είναι γεμιστικό, τρίβεται πολύ εύκολα και δεν επηρεάζεται από τις τελικές λάκες 2 συστατικών. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

    

          Πολυουρεθάνης Ρ2  Αργό

To Ρ2 είναι διαλυτικό κατάλληλο για την αραίωση υποστρωμάτων, βερνικιών και χρωμάτων πολυουρεθάνης. Έχει μέτρια ταχύτητα εξατμίσεως και χρησιμοποιείται συνήθως όταν η θερμοκρασία του χώρου βαφής είναι μέχρι 30°C περίπου.
 
      ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

       
   


    Durocoat 7777

Γεμιστικό υπόστρωμα με ισχυρή πρόσφυση και εξαιρετική διαφάνεια. Δεν βράζει όταν εφαρμόζεται σε πα-χύτερες στρώσεις και τρίβεται εύκολα. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Κατάλληλο για εσωτερική χρήση.

 
    VERNIKIA   VASILEIOU    LAKES


   


  


 
  
    Λάκα μαύρη 7100 σειρά

Μαύρη, σεμι-μάτ λάκα πολυουρεθάνης, δύο συστατικών, με θαυμάσιο άπλωμα. Διατίθεται σε δύο βαθμούς ματαρίσματος: 35% και 45%. Εφαρμόζεται με πιστόλι ή airless. Κατάλληλη για εσωτερική χρήση.


 


 

   ΒΕΡΝΙΚΙΑ  ΑΚΡΥΛΙΚΑ   ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ     Ακρυλικό κερί 4500

Μη κιτρινίζον. ακρυλικό βερνίκι πολυουρεθάνης, με κέρινη υφή. Λόγω της ειδικής σύνθεσής του, σχηματίζει μία ομοιόμορφη ματ επιφάνεια με εξαιρετικές αντοχές στην τριβή. Ματάρισμα: 10%.

 

        ΣΤΙΛΠΝΟ 1142 1:1
Τελικό βερνίκι πολυουρεθάνηςμε μεγάλη στιλπνότηταΕφαρμόζεται με πιστόλι ή airlessΚατάλληλο για εσωτερική χρήση.  

  

  
    


ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ