Museum‎ > ‎

Trouwlocatie

Trouwen in een historische omgeving? De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk zo romantisch mogelijk beleven. In Vriezenveen is het sinds enige tijd mogelijk om te trouwen in een historische omgeving. In het oude gemeentehuis in hartje centrum, waarin ook het Historisch Museum Vriezenveen is gevestigd, kan één van de zalen worden gebruikt als trouwzaal.

Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken, dan kunt u dat aangeven bij het maken van een afspraak voor een huwelijk bij de afdeling burgerzaken van de gemeente Twenterand.

Het is wel van belang om te weten, dat u bij trouwen in het oude gemeentehuis in principe 36 gasten (als ideaal maximum) mee kunt nemen. In overleg met de beheerder, wat inschikken en soms een kind op schoot, kan dit aantal nog wel wat worden opgevoerd. Om het exact te weten verzoeken wij u om even contact op te nemen met de beheerder. Hij is te bereiken van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0546-563476.

Verder worden extra legeskosten in rekening gebracht. De trouwzaal is overigens voorzien van een airco en moderne presentatie- en geluidsapparatuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling burgerzaken, tel. 0546-557740.

Wilt u eerst even een kijkje nemen in het museum?
Op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom in het historisch museum aan het Westeinde 54 te Vriezenveen.

Uw trouwfoto op de website
Het is mogelijk een trouwfoto van u op onze website te plaatsen. U kunt uw digitale trouwfoto mailen naar 
vereniging@oudvriezenveen.nl, onder vermelding van uw beider namen en de huwelijksdatum. Klik hier om de toegezonden foto's te bekijken.
Subpagina''s (1): Trouwfoto's
Comments