VERDIkonferansen 2009TUSEN TAKK til alle konferansedeltakere!

NTNU, Adresseavisen, MOT, Samarbeid mot svart økonomi og Skatteetaten vil takke alle deltakere, foredragsholdere og artister for at dere bidro til å gjøre VERDIkonferansen til en suksess. Vi tror konferansen klarte å innfri målsettingen vår; Nemlig å sette VERDIER på agendaen. Vi håper dere alle sitter igjen med gode tanker og følelser.

 

Vi er i gang med å evaluere årets konferanse, og vi vil se på mulighetene til å arrangere VERDIkonferansen 2010. Nærmer informasjon vil komme på nettsidene våre og på www.twitter.com/verdikonferanseVERDIkonferansen er en holdningskonferanse og finner sted i auditorium R1 på NTNU Gløshaugen, 28. oktober 2009. Konferansen skal sette fokus på hvordan vi kan bygge gode holdninger slik at det skapes gode og sunne arbeidskulturer. Bak konferansen står MOT, NTNU, Adresseavisen og Samarbeid mot svart økonomi (Samarbeidsprosjekt mellom NHO, LO, YS, KS, Unio, Skatteetaten). Konferansen er gratis og åpen for alle interesserte.

Påmeldingsfristen er fredag 23. oktober.
Meld deg på raskt - det er begrenset plass.
Påmelding her

VERDIkonferansen er fullbooket med 500 deltagere. Til VERDIkonferansen kommer Erik Hamrèn, Marit Breivik, Arne Blix, Trude Vollheim Webb, Sten Magnus, Børre Pettersen, og Hanne Marstrand.

Her finner du
programmet for konferansen og mer informasjon om foredragsholderne.

Siste nyheter

 • VERDIkonferansen er fullbooket
  Interessen for VERDIkonferansen har vært stor og konferansen er nå fullbooket med 500 deltagere. 
  Lagt inn 24. okt. 2009, 02:27 av VERDIkonferansen 2009
 • Ida Jenshus og Samsaya deltar på VERDIkonferansen
  Artistene Ida Jenshus og Samsaya skal begge spille på VERDIkonferansen.  


  Ida Jenshus
  er låtskriver og country-artist. Hun har fått kjempe kritikker for debutplata ”Color of the Sun”, som har solgt over 21 000 eksemplarer. Jenshus fikk også sin første Spellmann for debutplata. Ida ble MOT-ambassadør i 2008 etter å ha vist interesse for å engasjere seg. Hun sier hun selv har måtte tatt mange valg som ikke alltid har vært enkle, men hun har stått på sitt og gått sin egen vei. Hun ønsker å formidle til andre unge hvorfor det er så viktig å være seg selv.

  Samsaya er mest kjent som artist, men har i tillegg vært skuespiller i ”Villmark”, ”Folk Flest Bor i Kina”, ”Hawaii Oslo” og Varg Veum-filmen ”Begravde hunder biter ikke”, og programleder på kanalen ”The Voice”. Samsaya er snart aktuell med sitt andre album. Låten hennes ”Dodge it” er blitt brukt som filmmusikk i den Oscar-nominerte og Golden Globe vinnende filmen ”The Wrestler”. Hennes to siste singler ”Change” og ”Money” fra det kommende albumet har begge solgt til gull. Samsaya har vært MOT-ambassadør siden 2004. Hun er et levende eksempel på å ta sjanser, og på å våge å følge drømmen sin. Et av hovedbudskapene til Samsaya er at når du sier nei til noe, så sier du egentlig ja til noe helt annet.


  Lagt inn 1. okt. 2009, 23:39 av VERDIkonferansen 2009


 •  
  Lagt inn 24. sep. 2009, 01:01 av Hanne Marstrand
Viser innlegg 1 - 3 av 3. Vis mer »