Tutorials per a crear un bloc i ampliar-ne els recursos

guies  per a crear, configurar i gestionar un BLOC; i més guies per a afegir-hi recursos multimèdia, vàlides també per a inserir en un WIKI.

 

1. En primer lloc hi ha un tutorial antic prou claret elaborat per la professora Ana Ovando en Power point, que serveix per veure sobre la plantilla del bloc  els passos de creació i configuració d'aquest. 

 2. Un altre tutorial molt ben explicat pas a pas per a crear i configurar el bloc el podeu trobar en PDF ací: "Cómo crear un blog en Blogger".

3. Per a la gestió i redacció de les entrades o posts, podem trobar diferents articles en la xarxa que recomanen com portar-ho a terme. Un d'aquests és: "Taller de urbanidad y buenas maneras en los blogs". Potser resulta massa extens. Per això són recomanables d'altres més curts que aconsellen el següent:

 

4.TUTORIAL PER A USAR FLICKR: WEB DE FOTOGRAFIES 5.TUTORIAL PER A APRENDRE A USAR YOUTUBE: WEB DE VIDEOS 6.TUTORIAL PER A UTILITZAR SLIDE SHOW: WEB DE CREACIÓ I ALLOTJAMENT DE PRESENTACIONS 7.TUTORIAL PER A UTILITZAR SLIDEshare: La millor web per a compartir les nostres presentacions powerpoint i openoffice i buscar-ne de relacionades amb la nostra matèria d'ensenyament

ÍNDEX DE LA PÀGINA

------------

Tutorial de creació d'un bloc en Blogger, presentat en Slideshare

Tutorial de creació d'un bloc en Blogger, en PDF

Consells per a escriure i millorar el bloc

Tutorial per a usar FLICKR

Tutorial per a aprendre a usar YouTube

Tutorial per a utilitzar Slide Show

Tutorial per a utilitzar SlideShare