EtusivuENON JOULU -lehti

Veräjä ry julkaisee Enon joulu -lehden lauantaina 1.12.2018 Enon joulumyyjäisissä Enon palvelupisteellä. Tämä värillinen A4-kokoinen kotiseutulehti sisältää 60 sivua. Kirjoittajia on 27, valokuvaajia 20 ja lisäksi lehdessä on kolmen enolaisen kuvataiteilijan töitä kuvittamassa Taimi Hämäläisen joulurunoja. Lehti on tarkoitettu nykyisille ja entisille enolaisille, täällä vieraileville sekä kaikille Enosta kiinnostuneille. Enon joulumyyjäisten lisäksi julkaisua voi ostaa joistain enolaisista liikkeistä ja postitse Veräjä ry:ltä. Enon joulu on talkoolaisten voimainponnistus Enon iloksi. Tuotto käytetään Veräjän uuden lastennäytelmän tuottamiseen.

kuva: Enon joulu -lehden kanteen pääsi 200-vuotissankari Enon kirkko. Kannen kuva Kari Muona. Taitto Merja-Leena Määttälä

Toimituskunta: Maiju Ahlholm, Anita Laukkanen, Merja-Leena Määttälä ja Auli Suvanto
puh. 0404686611 enonjoulu@gmail.com
Lehden hinta 10€. Lähetettäviin lehtiin lisätään postituskulut.
Ostaessaan yhdeksän kpl saa kymmenennen kaupan päälle.

Tulossa:
Uusi musiikkinäytelmä!
Veräjä on tilannut uuden lasten musiikkinäytelmän kirjailija, runoilija Anna-Mari Kaskiselta. Näytelmän aiheena on eläinsatu, joka pohjautuu Pohjois-Karjalan luontoon. Musiikkinäytelmän säveltää teatterimuusikko ja -säveltäjä Petri Tiainen. Veräjä kutsuu kaikenikäisiä näytelmän tekemisestä kiinnostuneita mukaan näyttelemään, laulamaan, soittamaan ja tanssimaan. Harjoitukset pidetään Markku Pölösen salissa Uimaharjussa, jossa näytelmä myös saa kantaesityksensä 29.3.2019. Näytelmä kirjoitetaan niin, että sen sanoma koskettaisi nimenomaan lapsia, mutta sen tekemiseen ja katsomiseen ovat tervetulleita kaikenikäiset sekä aloittelijat että konkarit. Myös maskeeraamisesta ja puvustamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Näytelmän ohjaa Saija Ihalainen ja koreografi-tanssinopettajana on Kalle Pulkkinen.

Veräjän toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja:
Ohjaaja Saija Ihalainen 
Puh. 045 167 9833

Musiikkivastaava Maiju Ahlholm 
puh. 040 4686611 TILAA  LEVYÄ JA NUOTTIKIRJAA TÄLLÄ LOMAKKEELLA
tai s.postitse veraja01@gmail.com tai puhelimitse 040 468 6611
Myös Veräjän ensimmäistä levyä on saatavissa.
Levyjä voi ostaa myös Enon seurakunnantoimistosta.

Kalliolla - On The Rock! - näytteitäVeräjä:


Veräjä ry on vuonna 2000 perustettu kristillisen kulttuurin yhdistys, joka tarjoaa Enon alueen asukkaille mahdollisuuden harrastaa musiikkia, ilmaisutaitoa, bändisoittoa ja kuorossa laulamista omalla paikkakunnalla asiantuntevassa ja innostavassa ohjauksessa. Veräjä on tuottanut useita laajoja esityskokonaisuuksia, mm. Suomalaisen messun, Kiinalaisen jutun ja Kuka lohduttaisi nyytiä? -musikaalin. Vuosittain yhdistys keskittyy yhteen uuteen esitykseen samalla toteuttaen pienempiä tilaisuuksia vanhan ohjelmiston pohjalta. Veräjä on julkaissut kaksi cd-levyä ja nuottikirjan.

Veräjän toimintaan ovat kaikki tervetulleita, lapset, nuoret, työikäiset ja eläkeikäiset, vasta-alkajat ja kokeneet harrastajat. Mukana on myös kokonaisia perheitä, mikä tekee toiminnasta ainutlaatuisella tavalla sukupolvia yhdistävää. Myös taiteilija-lapsi-vuorovaikutussuhde on ollut työskentelyssä mielenkiintoista ja hedelmällistä.

Yhdistyksessä on 63 jäsentä. Musiikkiryhmässä noin 40 osallistuu vuosittain aktiivisesti harjoitus- ja esiintymistoimintaan muiden tukiessa toimintaa työpanoksellaan.

Musiikkiryhmän tyylinä on gospel eli rytmimusiikki, jolla ilmaistaan kristinuskon sanomaa.
ċ
02.Veräjä-Jeriko_02.mp3
(633k)
Veräjä Ry,
27.10.2011 klo 8.18
ċ
12.Veräjä-IWandtoDieEasy_01.mp3
(1194k)
Veräjä Ry,
27.10.2011 klo 8.19
ċ
15.Veräjä-WalkinJerusalemJus'LikeJohn_01.mp3
(790k)
Veräjä Ry,
27.10.2011 klo 8.19
Comments