Det handler om at hygge sig

indsendt 8. jun. 2016 10.17 af Niels Larsen

Vejby-Tisvilde Fodbold lægger hver uge græs til et tilbud, der henvender sig til de mange voksne i området der ønsker at spille lidt uforpligtende fodbold, uden at der bliver stillet krav til hverken fremmøde, udstyr eller tidligere erfaring.

I VTF har man et fodboldhold, hvor det eneste der stilles krav til er at man har humøret med på banen.  Et hold der giver plads til dem der har for travlt til at træne i hverdagene og spille kampe i weekenden. Plads til dem der aldrig har rørt en fodbold, eller dem som bare gerne vil i gang med lidt uforpligtende motion på fodboldbanen. Holdet, der er en del af DBU´s Fodbold Fitness indsats, ledes af Henning Bager, mangeårig træner i klubben, og Kim Forsingdal.  Der trænes hver tirsdag fra 17.00-18.00 i Vejby.


Typisk starter træningen med 10-15 minutters opvarmning, og derefter venskabelig kamp til to mål indtil ”toget kommer den anden vej”, som Henning siger.  VTF var med fra start, da DBU tog initiativ til fodboldfitness, og nu er man i gang igen for alvor efter en lille pause.

Kim, der er koordinator for tilbuddet, fortæller: ”Vi var nogle stykker der gerne bare ville spille lidt hygge-bold, uden at skulle tænke for meget over at spille kampe i weekenden, eller alle de andre ting der typisk følger med de etablerede fodboldhold. Derfor fik vi det startet op igen. Det har ledt til at vi i dag er en fast stamme på 6-8 der kommer hver gang, og holdet består af en herlig blanding af tidligere spillere, nogen der aldrig har spillet, folk fra Ørby, Vejby, Tisvilde, mænd og kvinder og vi er på mange måder en enormt blandet skare. Vi vil alle bare gerne spille lidt hyggebold.”

Udover det sjove ved at spille fodbold, er det af flere omgange bevist at Fodbold er en enormt effektivt motionsform, der både kan være med til at øge muskelmassen, nedsætte fedt-procenten og kan have en gavnlig effekt på blodtrykket.

Lyder det som noget for dig, så er tilbuddet åbent, og det eneste der kræves er at man dukker op på banerne ved Vejby Tisvilde Fodbold, Sportsvej 4, 3210 Vejby.

ą
Niels Larsen,
8. jun. 2016 10.17
Comments