Clubinfo

Sporthal Jo Baetens

De thuishaven van VC Lennik Dames :
Sportzaal Jo Baetens
Algoetstraat 77 - 1750 Lennik
Tel. 02/532.55.32
 
 
Bereikbaarheid

 

Komende van Halle volg je de Lenniksesteenweg. Deze gaat over in de Pelikaanberg, nadien  in de Frans Luckxstraat en na een scherpe bocht van 90° naar rechts in de Frans Van Der Steenstraat. Blijf deze rechtdoor volgen. Na anderhalve km kom je in het centrum van Lennik. Volg rechts richting Brussel en na ± 300m zie je aan je rechterzijde de sporthal Jo Baetens.

 

Komende van Brussel rijd je richting Ring (R0) en volg je Bergen (Mons). Je verlaat de ring bij afrit 15/15a/16 in de richting van afrit 16 – U.L.B. Erasmus en daarna 15a Lennik. Aan de eerste (kleine) rotonde rijd je rechtdoor, aan de tweede (grote) rotonde neem je de eerste afslag, dit is de Lennikse Baan (N282). Na iets minder dan 8 km komt u aan in het centrum van Lennik. Juist vóór je het centrum binnenrijdt, zie je aan je linkerzijde de sporthal Jo Baetens.

 

 

Komende van Gent volg je de E40/A10 richting Brussel. Je verlaat de E40 bij Afrit 20 in Ternat en volgt vervolgens de Assesteenweg (N285) in de richting van Edingen (na de afrit naar links dus). Volg deze weg voor ongeveer 6 km. Bij de derde verkeerslichten (het grote kruispunt van de Assesteenweg met de Ninoofsesteenweg) rijd je nog steeds rechtdoor. Vervolg de Assesteenweg voor iets minder dan 4 km en neem de scherpe bocht naar links. Dit is de Joseph Van den Bosschestraat (N282). Na ongeveer 2 km kom je in het centrum van Lennik.

 

Komende van Antwerpen volgt je de E19 of de A12 richting Ring (R0). Eens op de ring volg je de richting Bergen (Mons). Je verlaat de ring bij afrit 15/15a/16 in de richting van afrit 16 – U.L.B. Erasmus en daarna 15a Lennik. Aan de eerste (kleine) rotonde rijd je rechtdoor, aan de tweede (grote) rotonde neem je de eerste afslag, dit is de Lennikse Baan (N282). Na iets minder dan 8 km komt u aan in het centrum van Lennik. Juist vóór je het centrum binnenrijdt, zie je aan je linkerzijde de sporthal Jo Baetens.