Vauva Kirja

Järjestä oma murhamysteeri! Murha Mystery Manorissa
Murha Mystery Manorissa on pulmallinen, hauska ja helposti toteutettava murhamysteeri illallisille. Murha Mystery Manorissa ei vaadi vierailta rooliasuja tai näyttelijänlahjoja, vaan on kekseliäs murhamysteeri, jota kaikki vieraat voivat olla mukana ratkaisemassa.
Lue lisää>>
Halloween aarteenetsinnät:
Aarteenetsintää lapsille:
Halloweenmysteeri

Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
Halloweenmysteeri 4-6 vuotiaille>>
Halloweenmysteeri 7-10 vuotiaille>>
Halloweenjuhlat
Halloweenquiz
Pelottavan näppärä Halloweenquiz syksyn juhlaan! Kaikenlaisia karmivia Halloweeniin liittyviä erilaisia kysymyksiä, 27 kysymystä, joista 11 on musiikkikysymyksiä. Piristä syksyä ja pidä Halloweenjuhlat! Halloweenvisailumme on jo puoli juhlaa, lisäksi tarvitset vain hyvää ruokaa ja kurpitsalyhdyn - voilà!
Lue lisää >>
Etsitkö hyvä vauva kirja? Olet tullut oikeaan. Täällä voit tehdä oman vauvan kirja internetissä ja kun olet valmis, voit saada kirja vauva.

Etsitkö suuri lahja lapselle? Sitten suosittelemme lahjapaketti alkaen vauvakirja.com sisältävän kaiken mitä tarvitset.
Vastasyntynyt: Asiat unohtuvat niin nopeasti
Vaikka kuinka ensimmäiset päivät tuntuisivat verkkaisen rauhallisilta, vauva kehittyy huimaa vauhtia ja päivät kuluvat kuin siivillä. Vanhemmilla on täysi työ pysyä mukana vauvan kehityksessä ja helposti käy niin, että kaikki ne hauskat yksityiskohdat pääsevät unohtumaan. Siksi pienet päiväkirjamerkinnöt vauvan ensimmäisen vuoden ajalta ovat korvaamaton lahja itsellesi ja vauvallesi. Kirjoita jotain joka viikko ja ota myös muutama kuva vauvastasi viikottain.

vauvalle lahja Vauvakirja.com
Soittorasiat kenties pehmolelu on myös yhteinen hyvä kasteen lahja.
Vauvan peitto vauvan nimi brodeerattu.
Pussilakana ja tyynyliina, jossa nimi ja syntymäaika kirjailtu.
Kulta Korut ja hopea koruja kuten kaulakoruja, jotka ovat usein suosittuja vauvaonnittelut
DVD-elokuvia koko sarja jotain, luulet, että vanhemmat löytää laadukas lastenelokuvia.
Korut kullan tai hopean on lähes aina arvostanut sekä vanhempien ja lapsen kun se lopulta tulee enemmän tietoinen siitä, mitä oli vauvaonnittelut. Suomessa on tavallista, että tytöt saavat kulta korut vauvaonnittelut. Koska koruja on enemmän käytännöllinen kaulakorut, ehkä eläinradan merkki lapsi on syntynyt sisään.tee kirja
kirja lahjaksi
suuri vauvakirja
lahjaksi vauvalle
Grapevine Suomi
lapsenlapsilleni