VIVA 2011

It seems amazing that with all the talent and accomplishments that Vietnamese-Canadians possess – the 2011 Vietnamese Visionaries and Innovators Awards (VIVA) was the first time that we celebrated our brightest stars with a large scale gala.

The VIVA event was the first of its kind for our community as guests arrived at the glamorous Le Jardin and were greeted like stars on the red carpet while paparazzi snapped photos of their entrance.

Inside, guests were treated to dinner and delicious pastries by award-winning chef Donald Duong, owner of the popular Dessert Trends restaurant. Duong was glad to donate his time and resources to the special evening.

“I’m very honoured to have enjoyed the evening among some of our most influential, creative, and generous people in Canada at the VIVA gala. I’m proud to offer my services and be a part of this special event.”

Award winners from the 2011 VIVAs were:  Dr. Le Duy Can, Dr. Nguyen Duy San, Max Vo, Donald Duong, and Thien Le.

After dinner, Nguyen Hong Nhung and Tuan Ngoc put on show-stopping performances that got many guests out of their seats for dancing.

At the end of the evening, MCs Bao Vu and Lucy Nguyen announced that over $5000 had been raised for The Japanese Earthquake/Tsunami Victims Relief Fund.
 
Một Đêm Để Nhớ
Điều đáng ngạc nhiên là cộng đồng chúng ta có đông đảo tài năng với nhiều thành tích rạng danh con Rồng cháu Tiên.  Lễ phát giải VIVA đã tuyên dương những tài năng xuất chúng vào tháng 5, năm 2011.  Đây là những người nhiệt huyết làm việc cộng đồng với nhiều sáng kiến hữu ích. 
 
Đêm dạ tiệc VIVA long trọng được tổ chức tại Le Jardin.  Quan khách được chào đón trên thảm đỏ và chụp hình như những minh tinh nổi tiếng.  Trong sảnh đường, quan khách thưởng thức buổi ăn tối ấm cúng với món ăn tráng miệng của đầu bếp Donald Dương, người đoạt nhiều giải thưởng và là chủ nhân của nhà hàng Dessert Trends.
 
"Tôi rất hân hạnh được tham dự với những nhân tài người Việt và rất hãnh diện được đóng góp và phục vụ vào sự kiện đặc biệt này."
 
Ngoài anh Donald Dương, những người nhận giải thưởng VIVA năm 2011 là tiến sĩ Lê Duy Cấn, bác sĩ Nguyễn Duy Sản, anh Võ Ngọc Thạch (SOS Viet Phi) và anh Thien Le(nhà tạo mẫu thời trang).
 
Chương trình văn nghệ được dàn dựng rất công phu không khác gì đêm trao giải Oscar với những bài hát trữ tình qua tiếng hát điêu luyện của ca sĩ Tuấn Ngọc và Nguyễn Hồng Nhung, và những màn trình diễn độc đáo của các nghệ sĩ trẻ Việt Nam.
 
Đêm dạ tiệc VIVA Gala thành công mỹ mãn khi MC Trọng Bảo và Nguyễn Lucy thông báo số tiền trên $5000 đã được quyên góp cho Quỹ Cứu Trợ Nạn Nhân Sóng Thần tại Nhật Bản.