Vaskijärven Marttojen vuosikokous 21.2.2018

Vaskijärven Martat ry kokoontui vuosikokoukseensa Paanulle 21.2.2018. Paikalle saapui toistakymmentä varsinaisia jäsentä sekä jonkin verran myös nuorta polvea. Komean kahvipöydän ääressä käytiin läpi vuoden 2017 tilinpäätös, tilintarkastajien lausunto ja toimintakertomus. Viime vuosi oli ollutkin varsin toimelias, sillä martat olivat muun muassa järjestäneet tarjoiluita moneen tilaisuuteen Vaskijärven kyläaitalla ravintolapäivästä lähtien Pikkupässin polkasuun.

Vuoden 2018 toimintaa suunniteltaessa käytiin läpi Marttaliiton yleisiä ohjeistuksia sekä pohdittiin mahdollisia retkikohteita ja muita tapahtumia. Kyläaitalla pidetään todennäköisesti jälleen vuoden mittaan useampia kahvitus- tai ruokatapahtumia. Marttaliitto on uudistanut viestintäohjeistustaan, joten tiedottamisessa hyödynnetään myös Vaskijärven kylän yhteistä nettisivustoa, jossa martoilla on oma osionsa.

Vaskijärven Marttojen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kaija Klemola ja sihteerinä Kyllikki Laitinen. Muita hallituksen jäseniä ovat Anne Klemola, Lea-Liisa Mattila, Sanni Hakala ja Terttu Klemola.

Vaskijärven martat kokoontuivat vuosikokoukseensa Paanun perinteikkääseen taloon.

Paanun talon nykyinen emäntä Anneli Laitinen-Felber on entisöinyt Paanun taloa historiaa kunnioittaen.

Kokouksen kahvipöytä tarjosi suolaisia ja makeita elämyksiä.

Kahvipöydän päässä keskustelua johti Paanun vanhaisäntä Jouko Laitinen.

Vaskijärven Marttojen sihteeri Kyllikki Laitinen kävi läpi tilinpäätöstietoja. Oikealla puheenjohtaja Kaija Klemola.

Merja Säde on ollut innostunut marttailusta jo vuosikaudet.
Comments