Kyläyhdistyksen hallitus täsmensi suunnitelmia 25.4.2018

Vaskijärveläiset ry:n hallituksen kokous järjestettiin 25.4.2018. Kokous oli avoin myös muille, etenkin kyläkirjasta kiinnostuneille. Hallitus täsmensi runsaan kevät- ja kesäohjelman suunnitelmia:

Aitan siivous kesää varten 6.4.

Päätettiin järjestää aitan sisätilojen siivoustalkoot ennen Karkkilan yhteistä siivouspäivää, jotta tilat ovat valmiina kahvilanpitoa varten. Siivous tehdään talkoilla sunnuntaina 6.5. klo 14.

Kylän siivouspäivä 8.5.

Vaskijärven kylällä aloitetaan siivous vähän myöhemmin kuin Karkkilan keskustassa, että työssäkäyvät ehtivät paikalle. Siivoustalkoot järjestetään klo 17 - 19. Kyläyhdistys tarjoaa siivoukseen osallistuneille grillimakkaraa. Vaskijärven Martat on tilannut paikalle kierrätysauton käyttökelpoisille kodin tavaroille ja vaatteille, ja on luvannut tarjota kahvit osallistujille. Siivouksen jälkeen keskustellaan kyläkirjasuunnitelmasta.

Avoimet kylät -päivä 9.6.

Vaskijärvelle on saatu vieläkin lisää toimintapisteitä Avoimet kylät -päivään. Ohjelma kootaan linkin takana olevalle sivulle.

Juhannusaatto 22.6.

Juhannustapahtumaan on tilattu pomppulinna. Järjestämme myös pelejä ja leikkimielisiä kilpailuita sekä lasten luontopolku. Iso kokko järven rannassa on jo valmis. Kahvila on avoinna aatosta lähtien. Lisäksi myynnissä on makkaraa ja muurinpohjalettuja.

Kyläkirjaprojekti

Hallitus käsitteli projektipäällikön kanssa kyläkirjan tilannetta. Ohjeet kirjoittajia ja valokuvien käsittelijöitä varten on tehty. Painokustannuksia on alustavasti selvitetty kirjan teknisiä ratkaisuita varten. Näillä näkymin kirja on kokoa B5 ja kovakantinen neliväriteos. Kyläkirjaprojektin tiedot on koottu omalle sivustolleen.

Kokousväki katseli lopuksi Vaskijärven läpi kulkeneeseen junanrataan liittyvää kuva-aineistoa.

Comments