Vaskijärven kylä‎ > ‎Uutisarkisto‎ > ‎

Vaskijärven siivouspäivä 8.5.2018: kierrätysautokin tulee

Vaskijärven kyläyhdistys ja martat järjestivät kylän tienvarsien siivoustalkoot Karkkilan yhteisenä siivouspäivänä tiistaina 8.5. klo 17 - 19. Talkoolaiset kokoontuivat kyläaitalle klo 17, josta lähdettiin liikkeelle jätesäkkien jaon jälkeen. Ripeäotteiset kyläläiset siivosivat nopeasti Läyliäistentien pientareet kylän alueelta. Lempistöstä tuli lisäksi raporttia, että myös Litjantien ja Säynäslammintien välinen osuus oli siistitty. Osa talkooväestä jäi siivoamaan kyläaitan ympäristöä, joka sekin saatiin valmiiksi kesäkauden tapahtumia varten.

Talkooväki kokoontui aitalle työnjakoon sekä toi myös kierrätystavaroita.

Ainakin Sanni, Merja ja Heli siivosivat kyläaitan ympäristöä.

 
Vaskijärven Martat oli tilannut paikalle kierrätysauton, jonne sai tuoda käyttökelpoisia kodin tavaroita ja vaatteita. Tavaroita oli vastaanottamassa Kierrätyskeskuksesta kolme iloista työntekijää.

Kierrättäjille martat tarjosivat kahvit leivonnaisineen, ja kyläyhdistys puolestaan limua ja grillimakkaraa. Kuvassa Kyllikki hoitaa kahvitusta vankalla ammattitaidolla.


Tienvarret saatiin ripeästi siivottua roskista. On se ihme, että kahvinjuojat ovat pahimpia roskaajia! Tämän voi päätellä kertakäyttöisten kahvimukien määrästä.

Tienvarren roskisäkkejä alkoi kertyä aitalle aikamoinen kasa.

Siivoustauolla Anneli ja Kaija.

Haravoinnin jälkeen maittoi Sannille ja Lealle marttojen kahvit.
Comments