Vanvikan speidergruppe

Velkommen til Vanvikan Speidergruppe!

Viktige beskjeder vil bli lagt ut på Facebookgruppa før alle aktiviteter, så husk å sjekk den ofte: 

Vanvikan speidergruppe - internt

Sjekk alltid før avreise til møte eller tur i tilfelle nye beskjeder i siste liten!

Standardutrustning for alle speidermøter uansett oppmøtested:

Rundt om på siden her finner du mye nytting info og bilder fra både gamle og nye leirer.

Har du sett vår gruppevideo?

BJØRGAN (GRONG) 2023!

Fredag 10. mars - søndag 12. mars.

For tropp, rovere og ledere.  Meråker-tur var en klassiker i mange år. I år prøver vi noe nytt og drar til Grong skisenter. Ellers er opplegget likt som ellers: 2 dager i bakken. Dette er en tur også for de som har aldri stått på alpint før. Vi har hatt MANGE debutanter på alpint på denne turen før. 

Om du ikke har slalomutstyr, ikke fortvil. Mulig noen kjenner noen som har noe som kan lånes? Hør med frivilligsentralen? Alternativt er det mulig å leie på stedet (vi hjelper med det).

Påmelding  på Spond.
Prisen er kr 1400,- pr. person alt inkl (skipass for 2 dager, overnatting, mat, skyss).
Betaling på Vipps til Frode, 92 80 63 12,  før avreise. 

Medlemskontingent må også være betalt ifht forsikring.

Avreise fra menighetshuset fredag kl. 16:30.
Møt opp i god tid da det tar tid å pakke inn i bilene.


I år blir overnatting igjen litt annerledes. Vi blir fordelt i 4 leiligheter, som ligger nær til hverandre. Leilighetene er utstyrt med sengetøy, så det er ikke behov for sovepose ol.

 

Det er TV på romene, men disse skal ikke brukes! Vi har en tradisjon med å se på en film/program sammen på lørdag kveld. Hvis det lar seg å gjøre, vi gjør det i Grong også.

Telefoner er OK å ha med i bakken, men vi ordner et hotel hvor telefoner skal ligge ellers. Ta med en bok, (brett)spill, vær sosial fysisk (ikke online). 

Før leggetid er det OK (og anbefalt) å besøke hverandre. Etter leggetid skal alle være på sit rom og det skal være stille.


Vi ordner all mat (både kveldsmat, frokost, lunsj og middag). Vi er ikke sikre på hvor vi spisser. For sikkerhets skyld ta med spisesett!


Vi har ikke minibus, men vi har god bil-kapasitet. Det er en gruppe (2 biler) som må kjøre tidligere (ca kl 12:30) på søndag til en konsert i Leksvik. Resten er tilbake ca kl 19 i Vanvikan. Vi gir info via FB/Spond når vi er på vei hjem.


Pakkeliste: