Nieuws‎ > ‎

Stappen Maken

Geplaatst 8 jun. 2012 03:42 door Alice Pereboom   [ 7 apr. 2020 07:21 bijgewerkt ]
Succesvolle samenwerking begint bij aandacht voor het individu.

Stappen Maken die leiden naar Sustainable Team Performance  Van Meer Bewust in Bedrijf (Alice Pereboom) en Verhaaf Consultancy (Ronald Verhaaf) werken samen onder de noemer Stappen Maken. Hun focus ligt op non-profitorganisaties en multidisciplinaire teams. Ze begeleiden ontwikkelprocessen tot het punt dat organisaties en teams uitdagingen weer op eigen kracht aan kunnen. Een duurzaam resultaat is het doel. Een belangrijk onderdeel van de aanpak is het bewust maken van onbewuste processen en aannames die onderling spelen. Vanuit de veiligheid en ruimte die dat oplevert kunnen betrokkenen vanuit het diepste wezen gemotiveerd bijdragen aan het gemeenschappelijke doel.

Alice Pereboom heeft zich met haar coaching- en trainingspraktijk tot expert ontwikkeld op het gebied van Intrinsieke DiversiteitKennis van essentiële verschillen tussen mensen, en er mee leren omgaan, creëert meer effectiviteit in samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en communicatie. 
Organisaties weten dat het aanspreken van de intrinsieke motivatie van medewerkers veel voordelen oplevert. Minder bekend is hoeveel verschillende vormen van intrinsieke motivatie bestaan. Deze zogenoemde Intrinsieke Diversiteit is objectief meetbaar en de uitkomsten zeggen iets over iemands wezenlijke voorkeuren op het gebied van communicatie, leer- en leiderschapsstijlen, bijdragen aan een team en conflictreflexen.

Succesvol Stappen Maken is altijd mogelijk, ook daar waar men al een tijdje stil staat of belemmeringen ervaart.

Contact:
info@bewustinbedrijf.com

Maak stappen met:

Alice Pereboom - van Meer Bewust in Bedrijf
tel. 06-44818091

Expertise: Intrinsieke Diversiteit
Keuze-kwaliteit = de match tussen individu en omgeving
Maak gebruik van ieders eigen intrinsieke motivatie


Ronald Verhaaf - Verhaaf Consultancy
tel. 06-83166796

Expertise: Doelmatige verbinding
Proces-productiviteit = de match tussen omgeving en doel
Boost your teamwork


Kort, Krachtig, Concreet. Gebaseerd op intrinsieke motivatie, de meest duurzame motivatie.

Disclaimer: Informatie op deze site onder voorbehoud van onnauwkeurigheden, fouten en wijzigingen.